Glorian päätoimittajan mielestä tässä lakassa on sävyn lisäksi kohdillaan ihan kaikki. Myös hinta.

Mikä tuote?

Mavalan kynsilakka

Sävy 33, Las vegas

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

5,50 €

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Glorian kauneustoimittaja Kristiina Raitala päivittelee helmikuun Gloriassa, ettei pysty käyttämään punaista huulipunaa, ei vaikka meikkitaiteilija toisensa jälkeen sitä hänelle suosittelee. Välillä mieltymyksiinsä vain jymähtää, kuten minä tummanpunaiseen kynsilakkaan.

Kirkkaanpunainen saa minut tuntemaan itseni räikeäksi, vaaleanpunainen vähän hassuksi. Helmiäislakkaan ei sortuisi mistään hinnasta. Kerran kesällä kokeilin turkoosia uutuussävyä ja mietin yhä, ketkä kaikki minut mahtoivatkaan nähdä.

Punaisista kynsilakoista ehdoton suosikkini on Mavalan lakasävy Las vegas. Ja nyt tulevat perustelut: lakka ei ole liian tumma, ei liian kirkas, eikä yhtään sininen vaan tummanpunainen. Sävy on täydellinen kuin viini, jossa on potkua ja täyteläisyyttä. Laatua ja kestävyyttäkin kehun. Mavalan lakalla viimeisteltynä kynnet kestävät kiiltävinä ja kauniina monta päivää.

Ryhdyin kynsilakan vakituiseksi käyttäjäksi vasta pari vuotta sitten, kun vanhimmat lapseni muuttivat pois kotoa. Kun enää ei tarvitse joka päivä tehdä kotitöitä, hoidetuista kynsistä ehtii nauttia, eikä niitä tarvitse korjailla tai varoa alituiseen.

Löysin suosikkilakkani etsiessäni edullista vaihtoehtoa ja kokeillakseni, miltä punaiset kynnet näyttäisivät. Samalla selviäisi, olisiko minusta pitämään niistä huolta.

Jäin koukkuun punaisiin kynsiini. Siitä lähtien pieniä lakkapulloja on lojunut pitkin ja poikin niin kotona kuin työpaikalla. Niitä löytyy myös autosta ja laukkujen pohjilta. Kooltaan Mavalan pieni pullo on kaikin tavoin kätevä. Se mahtuu aina mukaan, eikä lakka ehdi ilmaantua ja paksuuntua ennen kuin pullon pohja jo häämöttää.

Vaihtelu kuitenkin virkistää. Löysin tosi ihana punaisen sävyn Artdecolta (684 Couture Lucious Red), jonka olen kohta käyttänyt loppuun. Mavala sai siis vakavan kilpailijan, mutta suosikkini pitää edelleen pintansa!

P.S. Kerroin hiljattain KC Professional Color -sampoosta ja hiusnaamiosta. Nyt olen löytänyt hiuksilleni täydellisen yhdistelmän: 1 osa Red-shampoota ja 2 osaa Beige-shampoota = yhdellä pesulla juuri oikea väri.

Lue myös:

Tämän tuotteen ostaisin uudelleen: Maailman paras kestoväri

Mainio vartalovoide koulutti laiskan rasvaajan

Siisti kynsilakka molempiin käsiin – tällä kikalla onnistut

Sisältö jatkuu mainoksen alla