Glorian Kodin sisustustoimittaja Anna Aromaa kertoo, mistä hän ostaa koristeellisia mattoja, uutta skandinaavista designia ja trendikkäitä vintagekalusteita.

1. Hollantilainen Vaen vintage design shop myy 1950-70-lukujen huonekaluja, valaisimia ja keramiikkaa. Täältä voit löytää harvinaisen tiikkipuisen nojatuolin tai Philipsin trendikkään pöytävalaisimen (kuvassa), jonka suunnittelija on tuntematon suuruus.

2. Domdom on sisustusverkkokauppa ja sisustusliike Tampereella. Täältä hankin iloisia, kodin arkea kaunistavia esineitä: puuvartisia vessaharjoja, herkullisia keittiöpyyhkeitä, Majvillan koristeellisia kuitutapetteja sekä House of Rymin värikkäitä torkkupeittoja.  

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Room21 myy eurooppalaisia designtuotteita, joissa on muitakin värejä kuin musta ja valkoinen. Verkkokaupassa on tarjolla myös uusia tuttavuuksia Ruotsista, kuten Decotiquen pastellisävyiset pintakuvioidut lipastot (kuvassa) ja Departmentin klassiset pinnatuolit, joissa on 10 värivaihtoehtoa. 

4. Kauniste on suomalainen kodin tekstiileihin ja paperitavaraan erkoistunut verkkokauppa. Valikoimissa on luontoaiheisia freesejä keittiöpyyhkeitä (kuvassa), tarjottimia, koristetyynyjä ja paperitavaraa. Tuotteita suunnittelevat nuoret skandinaaviset designerit ja kuvittajat.

5. Anthropologie on amerikkalainen lifestyle-verkkokauppa, josta saa folklorististen vaatteiden ohella huonekaluja, kodintekstiilejä, mattoja ja astioita. Tuotteet näyttävät käsin tehdyiltä. Kankaissa ja kalusteiden verhoiluissa on riemastuttavia printtikuvioita ja jotkut keraamiset astiat (kuvassa) näyttävät siltä kuin joku olisi hetki sitten dreijannut ne. 

Missä nettikaupoissa sinä shoppailet? Mitä löytöjä olet tehnyt? Kommentoi!

Vierailija

Itse olen nyt viime aikoina tykännyt shoppailla sisustuskauppa24h.fi sivustolla. Sieltä löytyy useiden tunnettujen verkkokauppojen tuotteet yhdestä ja samasta paikasta. Esim. suosikkini Ellos, Desing Your home ja Room21. 

  • ylös 16
  • alas 19
Sisältö jatkuu mainoksen alla