Elävä tuli auttaa unohtamaan arjen kiireet, mutta oletko tullut ajatelleeksi, että takan sijoittamisella on suuri merkitys?

Elävä tuli rentouttaa, rauhoittaa ja lämmittää. Sillä on meditatiivinen vaikutus. Takka määrittää olo- ja takkahuoneiden sisustusta samalla tavalla kuin televisio. Molempien ympärille keräännytään katsomaan. Valitettavasti molemmat sijaitsevat usein samassa tilassa. Piilota televisio kaappiin ja sijoittele kalusteet mieluummin tulisijan ehdoilla. Vielä parempi on, jos takan näkee myös keittiöstä ja ruokailutilasta.

Nykyisin takan valintaan vaikuttaa muukin kuin silmää miellyttävä ulkokuori. Takka mullistaa parhaimmillaan kodin lämmitysjärjestelmän.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Takka makuuhuoneessa on jotain taivaallisen ylellistä. Eikö olisi ihana sytyttää illalla takka ja lueskella sängyssä? Tämän unelmien makuuhuoneen lämmittäjä on perinteinen valurautainen kevyttakka. Morsøn takka avoimella puutilalla, malli 7443, Roltrade.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keittiössä takka voi toimia ruoanlaitossa ja leivonnassa. Keittiössä myös oleskellaan yleensä paljon. Mustaksi kaakeloidussa Noora-takassa on leivinuuni. Kaakeleiden värin voi valita itse. Takkaa myy Tulikivi.  

Jos takka on olohuoneessa, se kannattaa asentaa paraatipaikalle ja sijoitella kalusteet sen mukaan. Katrilli-takassa on vanhan ajan henkeä mutta moderni tekniikka. Se on varaava ja takassa on myös leivinuuni, Uunisepät.

Lue myös

Lauri Tähkän saunamökki uhkuu testosteronia

Hemmottele itseäsi viikonloppuaamuna!

Sisältö jatkuu mainoksen alla