Oletko innokas sisustaja? Onko sinulla hyviä ideoita? Auta lukijaamme ratkaisemaan eteisensä sisustuspulmat, niin voit voittaa setin ihania designpesuaineita.

Lukijamme, nimimerkki Anniina pyytää eteiseensä sisustusideoita. Näin hän kirjoittaa:

"Lapsiperheen eteiseen joku järki

Viisihenkinen perheemme asuu kaksikerroksisessa kerrostaloasunnossa, jonka alakerrassa on tilava eteinen. Ongelma on, ettei minussa (perheen äiti) ole yhtään sisustajan vikaa, että saisin luotua eteisestä toimivan, kauniin ja siistin. Sellaisen, joka toivottaa tervetulleeksi ja johon on mukava astua kiireisen työpäivän jälkeen. Kenkärivistö pitäisi saada jonnekin piiloon. Kaipaisin järkevää ratkaisua kuramaton tilalle (nykyisen maton reunat kuprulla ja lelulaatikko toimittaa painon virkaa kuten kuvasta näkyy). Hylly tai naulakko repuille, pyöräilykypärille jne... Laskutilaa pikkutavaroille, peiliä seinälle jne... Rappusten alla oleva tila pitäisi saada paremmin hyödynnettyä. Nyt siellä on kenkätelinettä ja lasten pystynaulakkoa ja täysi kaaos! Olisin todella kiitollinen, jos voisitte auttaa eteisemme suunnittelussa niin että tilasta tulisi käytännöllinen ja kaunis!"

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hyvät sisustajat, ideoikaa ja kertokaa mitä tälle eteiselle kannattaisi tehdä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikkien kommentoijien kesken arvomme setin Cilla'sin luonnonmukaisia pesuaineita kauniissa pulloissa. Palkinto sisältää yleispesuaineen, tiskiaineen ja käsipesuaineen. Palkinnon arvo on 48 euroa ja arvomme yhden palkinnon. Kilpailu on voimassa 6.9. saakka.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT JA PALKINTO ON ARVOTTU. VOITTAJALLE ON ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI. Voit kuitenkin edelleen ideoida eteisen sisustusta.

P.S. Osallistu kommentoimalla alla! Muistathan liittää mukaan sähköpostiosoitteesi rekisteröitymisen yhteydessä, jotta voimme ilmoittaa mahdollisesta voitosta arvonnassa.

RH

portaiden alle voisi teettää syvät avohyllyt, johon saisi koreja tavaroille. Jos näky on liian levoton, laittaa siihen vaikka verhon tms eteen. Portaiden viereiselle seinälle suuri peili. Kenkiä varten voisi hankkia korkean ja kapean hyllykön tuohon kaappien viereen. Pitää vain sellaiset kengät esillä, joita oikeasti käyttää. Loput kaappiin piiloon. Tuo lipasto on ihan hyvä tuossa, mutta ehkä vähän turhan iso.

  • ylös 32
  • alas 24
Sussu

Ihan ekana maalaisin nuo puun väriset osat joko valkoiseksi tai harmaaksi, rappusten alle tai noihin pysty puihin koukkuja seinään lasten repuille yms, mahdollisesti uusisin säilytyskaapiston toimivammaksi, lipasto pois tilalle ehkä jokin pieni arkun tyylinen mihin saisi sisälle tavaraa jemmaan. Likaa hylkivä matto.

  • ylös 30
  • alas 25
Sisältö jatkuu mainoksen alla