Glorian Kodin lukijakilpailu

Lähetä kuva syystunnelmastasi, niin voit voittaa upean paketin Klaus Haapaniemen suunnittelemia Tanssi-tuotteita.

Miten luot tunnelmaa kotiin, kun illat pimenevät? Sytytätkö lyhdyt, kääriydytkö vilttiin? Kutsutko ystävät syömään syksyn sävyin katettuun pöytään?

Näin osallistut arvontaan:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi. Ota kuva syystunnelmastasi ja lähetä se alla olevalla lomakkeella.

Voit osallistua arvontaan myös Instagramissa. Merkitse kuva #gloriankotitunnelma.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Iittalan Tanssi-tuotteita, joiden kuvituksen on suunnitellut Klaus Haapaniemi. Palkinto sisältää vaikkapa jouluun sopivan paketin: tyynynpäällisen, kulhon, kaksi espressokuppia vateineen, kaksi koristelasipalloa sekä viisi seinäkoristetta.
Palkinnon arvo on 499,30 e. Arvomme yhden palkinnon. Kilpailu on voimassa 3.11. saakka.

Kirjahylly, seinähylly vai televisiotaso? Kuvaa suosikkihyllysi ja osallistu elokuun lukijakilpailuun.

Näin osallistut arvontaan:
Ota kuva hyllystäsi ja lähetä se alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mikä hylly kuvassa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.
Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotihylly. Kerro kommentissa, mikä hylly kuvassa on ja mistä siinä pidät. Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme kaksi Marimekon villaista Tiiliskivi-huopaa, 130 x 180 cm. Palkinnon arvo on 145 e. Kilpailu on voimassa 5.9.2018 asti.

Kuvaa kukkakimppu ja voita Cold Brew -kylmähaudutuskahvipannu.

Millainen on kesän kaunein kukkakimppu? Kuvaa kimppu ja osallistu kilpailuun.

Näin osallistut arvontaan:

Ota kuva kukkakimpusta ja lähetä kuva alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mitä kukkia kimpussa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotikesäkukat. Kerro kommentissa, mitä kukkia kuvassa on ja mistä niissä pidät. Valitsemme kuvista parhaat ja esittelemme ne lehdessä.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Kitchen Aidin Cold Brew -kylmähaudutuskahvipannun, joka on tyylikäs kahvinkeitinuutuus. Sen avulla valmistat trendikästä kylmäuutettua kahvia helposti. palkinnon arvo 199 e. Kilpailu on voimassa 1.8.2018 asti.