Glorian Kodin lukijakilpailu

Lähetä kuva syystunnelmastasi, niin voit voittaa upean paketin Klaus Haapaniemen suunnittelemia Tanssi-tuotteita.

Miten luot tunnelmaa kotiin, kun illat pimenevät? Sytytätkö lyhdyt, kääriydytkö vilttiin? Kutsutko ystävät syömään syksyn sävyin katettuun pöytään?

Näin osallistut arvontaan:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi. Ota kuva syystunnelmastasi ja lähetä se alla olevalla lomakkeella.

Voit osallistua arvontaan myös Instagramissa. Merkitse kuva #gloriankotitunnelma.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Iittalan Tanssi-tuotteita, joiden kuvituksen on suunnitellut Klaus Haapaniemi. Palkinto sisältää vaikkapa jouluun sopivan paketin: tyynynpäällisen, kulhon, kaksi espressokuppia vateineen, kaksi koristelasipalloa sekä viisi seinäkoristetta.
Palkinnon arvo on 499,30 e. Arvomme yhden palkinnon. Kilpailu on voimassa 3.11. saakka.

Mikä on kotisi ihanin rentoutumispaikka? Onko se sohvannurkassa, laiskanlinnassa vai ihan jossain muualla? Kuvaa paikka, jossa lököilet, ja osallistu kilpailuun.

Näin osallistut arvontaan:
Ota kuva rentoutumispaikastasi ja lähetä se alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mitä kuvassa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotirennosti. Kerro kommentissa, mitä kuvassa on ja mistä siinä pidät.
Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme neljä settiä Rosendahlin lasisia Grand Cru -säilytyspurkkeja. Tanskalaisen Rosendahlin valikoimissa on puhdaslinjaisia ja joka kotiin sopivia tuotteita. Palkinnon arvo on 80 e. Kilpailu on voimassa 4.4.2018 asti.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä.

Tyylikkäässä lukijaillassamme Laattapisteen asiantuntija Kati Silvennoinen kertoo ajankohtaisista laatta- ja kylpyhuonetrendeistä. Päätoimittaja Saila-Mari Kohtala avaa tilaisuuden. Pääset myös halutessasi tekemään itsellesi pienen mosaiikkityön.

KAIKKI OSALLISTUJAT SAAVAT ALENNUSKUPONGIN, jolla saa -20 % varastolaatoista ja -15 % kalusteista. Kupongin voi hyödyntää maaliskuun loppuun mennessä.Tarjolla pientä syötävää ja kuohuvaa. Illan päätteeksi saat mukaasi myös pienen yllätyksen.

1.3. KLO 17 – 20, Laattapiste Suomenoja, Kurjenkellontie 14, 02270 Espoo
Ilmoittaudu tästä >> Ilmoittaudu nopeasti, sillä tilaisuuteen mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia.