Osallistu kilpailuun ja voita Aalto-maljakoita.

Rennosti pellavalla, kauniisti kukallisilla vai siististi päiväpeitolla? Kuvaa sänkysi kaunis petaus ja osallistu lukijakilpailuumme.

Näin osallistut arvontaan:

Ota kuva sängystäsi ja lähetä se alla olevalla lomakkeella. Kerro myös, miksi pidät juuri näistä lakanoista tai päiväpeitosta. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotipetaus ja @gloriankoti.

Valitsemme kuvista parhaat ja esittelemme ne lehdessä tai nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin tai nettisivuille.

Kaikkien kuvia julkaisseiden kesken arvomme Aalto-maljakoita. Iiittala juhlistaa Alvar Aalto -kokoelman 80:ttä vuotta uutuusvärillä, nostalgisella smaragdinvihreällä.  Palkintoon kuulu kolme maljakkoa: kirkas 120 mm, smaragdi 160 mm ja valkoinen 251mm. Arvomme yhden palkinnon.

Palkinnon arvo 364 e.

EDIT Kiitos kaikille osallistujille, maljakot on arvottu ja ne voitti Instagramissa osallistunut @yksio_lahes, Onnea!

Näin osallistut arvontaan:
Mikä on suosikkikynttilänjalkasi? Kuvaa kynttilänjalka ja lähetä kuva alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mikä kynttilänjalka kuvassa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotikynttilä. Kerro kommentissa, mikä kynttilänjalka kuvassa on ja mistä siinä pidät. Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Gustavsbergin Estetic‑kalustesarjan sulavalinjaisen pesuallashanan. Voittaja voi valita hanan joko mattavalkoisena tai kromisena. Arvomme yhden palkinnon. Palkinnon arvo on 352 euroa. Kilpailu on voimassa 8.11.2017 asti.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä.

Osallistuminen vaatii kirjautumisen.

Jokaiselle osallistujalle on varattu lahja!

Tule tunnelmalliseen lukijailtaan Marimekon myymälään Helsingin Mikonkadulle torstaina 9.11. klo 18-20.

Illan aikana tapahtuu:

* Marimekon suunnittelija esittelee uutuustuotteita

* Glorian Kodin päätoimittaja Tytti Kontula kertoo syksyn ja joulun sisustustrendeistä

* Tapahtuman aikana on mahdollista tehdä ostoksia: osallistujat saavat 15 % alennuksen Marimekon kodinmallistosta.

* Tilaisuudessa on tarjoilu.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

Tilaisuuteen mahtuu 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Liikkeen osoite: Mikonkatu 1, Helsinki.

Tervetuloa!