Glorian Kodin lukijakilpailu

Millainen on upein kukkaruukkusi? Suositko klassista terrakottaa vai värikästä keramiikkaa? Vaalitko kukkakaunottaria, vehreitä vehkoja vai vähäeleisiä kaktuksia? Kuvaa kaunein kukkaruukkusi ja osallistu kilpailuumme.

Näin osallistut arvontaan:

Ota kuva ruukustasi, ja lähetä se alla olevalla lomakkeella. Kerro myös, miksi pidät juuri tästä kasvista ja ruukusta. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotiruukku ja @gloriankoti. Valitsemme kuvista parhaat ja esittelemme ne lehdessä tai nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin tai nettisivuille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme tanskalaisen Libratonen langattoman ZIPP Mini -designkaiuttimen. Upeaääninen ZIPP Mini suoratoistaa musiikkia WiFin tai Bluetoothin avulla. Värikäs kangaspäällinen on vaihdettavissa. Lisätietoja Libratone.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Palkinnon arvo on 249 e. Arvomme yhden kaiuttimen. Kilpailu on voimassa 6.7.2016 asti.

EDIT: Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille! Arpa suosi nimimerkkiä Ulla888, joka osallistui kilpailuun gloriankoti.fi:ssä, Onnea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla