Ruokailutila.
Ruokailutila.
Keittiö.
Keittiö.
Olohuoneen takkanurkkaus.
Olohuoneen takkanurkkaus.
Olohuone.
Olohuone.
Lukunurkkaus.
Lukunurkkaus.
Työpiste.
Työpiste.
Makuuhuone.
Makuuhuone.

Tässä etelähelsinkiläisessä jugend-asunnossa on paljon skandinaavista designia. Osallistu kilpailuun ja kerro, mitkä esineet tunnistat.

Huom! Kilpailu on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. 

 

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Anu Penttisen Iittalalle suunnittelemia Vitriini-lasirasioita, joiden koko on 60 x 60 mm.

Rasiat on signeerattu Glorian Kodin logolla (pohjassa) ja väri on purppura. Yhden rasian arvo on noin 30 euroa ja arvomme kolme rasiaa. Kilpailu on voimassa 17.9.2015 saakka.

 

 

 

Kirjoita vastauksesi alla olevaan kenttään. Numeroi esineet. Vihje: Tunnistettavia designesineitä on kuvissa yhteensä vähintään 25.

Näin osallistut arvontaan:

Mikä tuo joulun kotiisi? Kuvaa jouluinen tunnelman tuoja ja lähetä kuva alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mitä kuvassa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotijoulu. Kerro kommentissa, mitä kuvassa on ja mistä siinä pidät.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Fermobin yhden lasten Adada-keinuhevosen (arvo 227 e) ja Balad-valaisimen (arvo 79 e). Kilpailu on voimassa 13.12.2017 asti.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä.

Osallistuminen vaatii kirjautumisen.

Kerro meille, mikä juttu oli mielestäsi lehden kiinnostavin. Vastaajien kesken arvomme viisi Lumenen Harmonia -tuotepakettia, jotka sisältävät puhdistusvaahdon, kosteusvoiteen ja seerumin.

Turvepohjainen puhdistusvaahto vaahtoutuu ja irrottaa iholta öljyä, likaa ja meikkiä huuhtoen epäpuhtaudet pois. Kosteusvoiteen sisältämä pohjoinen pakurikääpä ja pohjoinen lähdevesi ravitsevat ja kosteuttavat pitkäkestoisesti vähentäen ihon kuivuuden aiheuttamaa epämukavaa tunnetta ja punoitusta. Seerumi palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Ravitseva pakurikääpä ja lähdevesi sisältävät tärkeitä ravinteita ja auttavat palauttamaan ihon kosteuden, samalla pehmentäen ja tehden siitä terveen näköisen.

Tuotepalkinnon arvo on noin 97 e.

Osallistu arvontaan 3.12.2017 mennessä.

Yhteystiedot

Osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista.
Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.