Ruokailutila.
Ruokailutila.
Keittiö.
Keittiö.
Olohuoneen takkanurkkaus.
Olohuoneen takkanurkkaus.
Olohuone.
Olohuone.
Lukunurkkaus.
Lukunurkkaus.
Työpiste.
Työpiste.
Makuuhuone.
Makuuhuone.

Tässä etelähelsinkiläisessä jugend-asunnossa on paljon skandinaavista designia. Osallistu kilpailuun ja kerro, mitkä esineet tunnistat.

Huom! Kilpailu on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. 

 

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Anu Penttisen Iittalalle suunnittelemia Vitriini-lasirasioita, joiden koko on 60 x 60 mm.

Rasiat on signeerattu Glorian Kodin logolla (pohjassa) ja väri on purppura. Yhden rasian arvo on noin 30 euroa ja arvomme kolme rasiaa. Kilpailu on voimassa 17.9.2015 saakka.

 

 

 

Kirjoita vastauksesi alla olevaan kenttään. Numeroi esineet. Vihje: Tunnistettavia designesineitä on kuvissa yhteensä vähintään 25.

Kerro meille, mikä juttu oli mielestäsi lehden kiinnostavin. Vastaajien kesken arvomme yhden Dyson Supersonic™ hiustenkuivaajan. 

Perinteiset hiustenkuivaajat ovat joskus painavia ja voivat jopa vahingoittaa hiuksia liian kuumalla ilmalla. Riskinä on vielä hiusten jumittuminen vahingossa kuivaajan suodattimeen. Dysonin asiantuntijat halusivat ratkaista ongelmat ja luoda täysin uudenlaisen hiustenkuivaajan, joka hyödyntää nopeaa ja kohdistettua ilmavirtaa ja pysyy tukevasti kädessä. Lisäksi älykäs lämpötilanmittaus suojaa lämpövaurioilta.

Tuotepalkinnon arvo on 399 euroa.

Osallistu arvontaan 4.10.2017 mennessä.

Yhteystiedot

Osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista.
Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Näin osallistut arvontaan:

Miten olet ratkaissut eteisen säilytyksen? Ota kuva eteisestäsi ja lähetä se alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mitä kuvassa on. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotieteinen. Kerro kommentissa, mitä kuvassa on.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Langøn ihanan pellavalakanasetin. Palkinto sisältää kaksi pussilakanaa ja tyynyliinaa. Palkinnon arvo on 356 e. Kilpailu on voimassa 11.10.2017 asti.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä.

Osallistuminen vaatii kirjautumisen.