Tämä kilpailu on päättynyt. Heinäkuun kilpailun löydät täältä.

Miten nukut kesällä? Petaatko pastelliset lakanat vai siirrätkö sängyn ulos? 

Näin osallistut arvontaan:

Rekisteröidy tai kirjaudu palveluun. Jätä toimiva sähköpostiosoite, jotta voimme olla sinuun yhteydessä myöhemmin. Lähetä kuva alla olevalla lomakkeella.

Voit osallistua myös Instagramissa. Laita kuva kesäpedistäsi Instagramiin ja merkitse se #gloriankotiuni. 

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvomme Beach House Companyn puuvillaisia vuodevaatesettejä. Settejä on kahdenlaisia: Band Bay Jersey ja Fold Dusk Jersey. Molemmissa on kaksi pussilakanaa ja tyynyliinaa.

 

Arvomme kaksi palkintoa. Yhden palkinnon arvo on 348 euroa. Kilpailu on voimassa 7.7. saakka.

 

Valitsemme kuvista parhaat ja julkaisemme ne Glorian Kodin Instagramissa, Facebookissa, nettisivuilla tai lehdessä.

Kirjahylly, seinähylly vai televisiotaso? Kuvaa suosikkihyllysi ja osallistu elokuun lukijakilpailuun.

Näin osallistut arvontaan:
Ota kuva hyllystäsi ja lähetä se alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mikä hylly kuvassa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.
Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotihylly. Kerro kommentissa, mikä hylly kuvassa on ja mistä siinä pidät. Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme kaksi Marimekon villaista Tiiliskivi-huopaa, 130 x 180 cm. Palkinnon arvo on 145 e. Kilpailu on voimassa 5.9.2018 asti.

Kuvaa kukkakimppu ja voita Cold Brew -kylmähaudutuskahvipannu.

Millainen on kesän kaunein kukkakimppu? Kuvaa kimppu ja osallistu kilpailuun.

Näin osallistut arvontaan:

Ota kuva kukkakimpusta ja lähetä kuva alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mitä kukkia kimpussa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotikesäkukat. Kerro kommentissa, mitä kukkia kuvassa on ja mistä niissä pidät. Valitsemme kuvista parhaat ja esittelemme ne lehdessä.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Kitchen Aidin Cold Brew -kylmähaudutuskahvipannun, joka on tyylikäs kahvinkeitinuutuus. Sen avulla valmistat trendikästä kylmäuutettua kahvia helposti. palkinnon arvo 199 e. Kilpailu on voimassa 1.8.2018 asti.