Lähetä kuva lomaprojektistasi, niin voit voittaa setin Iittalan Ultima Thule -sarjan uusia laseja. 

Maalaatko vanhan lipaston? Rakennatko uuden terassin? Tai sisustatko kesäkotia? Ota kuva kesäprojektistasi!

Näin osallistut arvontaan:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi ja lataa kuva sisustukseen liittyvästä lomaprojektistasi. Voit osallistua myös Instagramissa @gloriankoti #gloriankotiprojekti.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvomme setin Iittalan Tapio Wirkkalan juhlavuoden kunniaksi valmistamia Ultima Thule -uutuuslaseja sekä -karahvin. Palkintosetti sisältää kuusi kuohuviinilasia (kuvassa), 18 cl, kuusi olutlasia, 60 cl, sekä karahvin, 50 cl. Arvomme yhden palkinnon, ja sen arvo on 313,40 e. Kilpailu on voimassa 4.8. saakka.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Instagramiin, Facebookiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä. 

Näin osallistut arvontaan:
Mikä on suosikkikynttilänjalkasi? Kuvaa kynttilänjalka ja lähetä kuva alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mikä kynttilänjalka kuvassa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotikynttilä. Kerro kommentissa, mikä kynttilänjalka kuvassa on ja mistä siinä pidät. Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Gustavsbergin Estetic‑kalustesarjan sulavalinjaisen pesuallashanan. Voittaja voi valita hanan joko mattavalkoisena tai kromisena. Arvomme yhden palkinnon. Palkinnon arvo on 352 euroa. Kilpailu on voimassa 8.11.2017 asti.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä.

Jokaiselle osallistujalle on varattu lahja!

Tule tunnelmalliseen lukijailtaan Marimekon myymälään Helsingin Mikonkadulle torstaina 9.11. klo 18-20.

Illan aikana tapahtuu:

* Marimekon suunnittelija esittelee uutuustuotteita

* Glorian Kodin päätoimittaja Tytti Kontula kertoo syksyn ja joulun sisustustrendeistä

* Tapahtuman aikana on mahdollista tehdä ostoksia: osallistujat saavat 15 % alennuksen Marimekon kodinmallistosta.

* Tilaisuudessa on tarjoilu.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

Tilaisuuteen mahtuu 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Liikkeen osoite: Mikonkatu 1, Helsinki.

Tervetuloa!