Lähetä kuva lomaprojektistasi, niin voit voittaa setin Iittalan Ultima Thule -sarjan uusia laseja. 

Maalaatko vanhan lipaston? Rakennatko uuden terassin? Tai sisustatko kesäkotia? Ota kuva kesäprojektistasi!

Näin osallistut arvontaan:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi ja lataa kuva sisustukseen liittyvästä lomaprojektistasi. Voit osallistua myös Instagramissa @gloriankoti #gloriankotiprojekti.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvomme setin Iittalan Tapio Wirkkalan juhlavuoden kunniaksi valmistamia Ultima Thule -uutuuslaseja sekä -karahvin. Palkintosetti sisältää kuusi kuohuviinilasia (kuvassa), 18 cl, kuusi olutlasia, 60 cl, sekä karahvin, 50 cl. Arvomme yhden palkinnon, ja sen arvo on 313,40 e. Kilpailu on voimassa 4.8. saakka.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Instagramiin, Facebookiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä. 

Kirjahylly, seinähylly vai televisiotaso? Kuvaa suosikkihyllysi ja osallistu elokuun lukijakilpailuun.

Näin osallistut arvontaan:
Ota kuva hyllystäsi ja lähetä se alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mikä hylly kuvassa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.
Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotihylly. Kerro kommentissa, mikä hylly kuvassa on ja mistä siinä pidät. Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme kaksi Marimekon villaista Tiiliskivi-huopaa, 130 x 180 cm. Palkinnon arvo on 145 e. Kilpailu on voimassa 5.9.2018 asti.

Kuvaa kukkakimppu ja voita Cold Brew -kylmähaudutuskahvipannu.

Millainen on kesän kaunein kukkakimppu? Kuvaa kimppu ja osallistu kilpailuun.

Näin osallistut arvontaan:

Ota kuva kukkakimpusta ja lähetä kuva alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mitä kukkia kimpussa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotikesäkukat. Kerro kommentissa, mitä kukkia kuvassa on ja mistä niissä pidät. Valitsemme kuvista parhaat ja esittelemme ne lehdessä.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Kitchen Aidin Cold Brew -kylmähaudutuskahvipannun, joka on tyylikäs kahvinkeitinuutuus. Sen avulla valmistat trendikästä kylmäuutettua kahvia helposti. palkinnon arvo 199 e. Kilpailu on voimassa 1.8.2018 asti.