Lähetä kuva eteisesi sisustuksesta, niin voit voittaa setin tyylikkäitä Holmegaardin lasikulhoja.

Miten olet ratkaissut eteisen kenkäsäilytyksen? Missä pidät hattuja? Onko eteisessäsi laskutaso avaimille ja muulle pikkusälälle? Osallistu ideallasi arvontaan!

Näin osallistut:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy ja lataa kuva eteisesi sisustusratkaisusta. Voit osallistua myös Instagramissa @gloriankoti #gloriankotieteinen.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Rosendahlin monikäyttöisiä nahkapidikkeisiä lasikulhoja, jotka on suunnitellut Holmegaardille Maria Bentsen. Palkinto sisältää kolme kulhoa, joiden korkeudet ovat 10, 12 ja 16 cm. Yhden palkinnon arvo on 141 euroa. Arvomme kolme palkintoa. 

Kilpailu on voimassa 1.9. saakka.  

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Instagramiin, Facebookiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä. 

Näin osallistut arvontaan:
Mikä on suosikkikynttilänjalkasi? Kuvaa kynttilänjalka ja lähetä kuva alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mikä kynttilänjalka kuvassa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotikynttilä. Kerro kommentissa, mikä kynttilänjalka kuvassa on ja mistä siinä pidät. Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Gustavsbergin Estetic‑kalustesarjan sulavalinjaisen pesuallashanan. Voittaja voi valita hanan joko mattavalkoisena tai kromisena. Arvomme yhden palkinnon. Palkinnon arvo on 352 euroa. Kilpailu on voimassa 8.11.2017 asti.

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Facebookiin, Instagramiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä.

Jokaiselle osallistujalle on varattu lahja!

Tule tunnelmalliseen lukijailtaan Marimekon myymälään Helsingin Mikonkadulle torstaina 9.11. klo 18-20.

Illan aikana tapahtuu:

* Marimekon suunnittelija esittelee uutuustuotteita

* Glorian Kodin päätoimittaja Tytti Kontula kertoo syksyn ja joulun sisustustrendeistä

* Tapahtuman aikana on mahdollista tehdä ostoksia: osallistujat saavat 15 % alennuksen Marimekon kodinmallistosta.

* Tilaisuudessa on tarjoilu.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

Tilaisuuteen mahtuu 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Liikkeen osoite: Mikonkatu 1, Helsinki.

Tervetuloa!