Lähetä kuva eteisesi sisustuksesta, niin voit voittaa setin tyylikkäitä Holmegaardin lasikulhoja.

Miten olet ratkaissut eteisen kenkäsäilytyksen? Missä pidät hattuja? Onko eteisessäsi laskutaso avaimille ja muulle pikkusälälle? Osallistu ideallasi arvontaan!

Näin osallistut:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy ja lataa kuva eteisesi sisustusratkaisusta. Voit osallistua myös Instagramissa @gloriankoti #gloriankotieteinen.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Rosendahlin monikäyttöisiä nahkapidikkeisiä lasikulhoja, jotka on suunnitellut Holmegaardille Maria Bentsen. Palkinto sisältää kolme kulhoa, joiden korkeudet ovat 10, 12 ja 16 cm. Yhden palkinnon arvo on 141 euroa. Arvomme kolme palkintoa. 

Kilpailu on voimassa 1.9. saakka.  

Valitsemme kuvista parhaat ja nostamme ne Glorian Kodin Instagramiin, Facebookiin, nettisivuille tai esittelemme ne lehdessä. 

Kuvaa kukkakimppu ja voita Cold Brew -kylmähaudutuskahvipannu.

Millainen on kesän kaunein kukkakimppu? Kuvaa kimppu ja osallistu kilpailuun.

Näin osallistut arvontaan:

Ota kuva kukkakimpusta ja lähetä kuva alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mitä kukkia kimpussa on ja mistä siinä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun.

Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotikesäkukat. Kerro kommentissa, mitä kukkia kuvassa on ja mistä niissä pidät. Valitsemme kuvista parhaat ja esittelemme ne lehdessä.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme Kitchen Aidin Cold Brew -kylmähaudutuskahvipannun, joka on tyylikäs kahvinkeitinuutuus. Sen avulla valmistat trendikästä kylmäuutettua kahvia helposti. palkinnon arvo 199 e. Kilpailu on voimassa 1.8.2018 asti.

 


 

Näin osallistut arvontaan:

Millä mieluiten petaat sänkysi? Ota kuva lempilakanoistasi ja lähetä se alla olevalla lomakkeella. Kerro kommentissa, mitkä lakanat kuvassa ovat ja mistä niissä pidät. Muistathan rekisteröityä ensin käyttäjäksi tai kirjautua sisään palveluun. Voit osallistua myös Instagramissa. Lataa kuva Instagramiin ja merkitse se #gloriankotilempilakana.

Kaikkien kuvan julkaisseiden kesken arvomme kolme vaaleansinistä Familon Ultra Percale -pussilakanaparia. Familon Ultra -pussilakanasetti percale on laadukasta perkaalipuuvillaa. Yksi palkinto sisältää kaksi Familon Ultra Percale -pussilakanasettiä, 150 x 210 cm ja 55 x 65 cm. Kilpailu on voimassa 20.6.2018 asti. Palkinnon arvo on 144 e.