Muotinäytös on yksi niitä harvoja tilanteita, joissa muodin ylevöittävä vaikutus vielä nykypäivänä tulee todeksi.

Näin sanoi Glorian muotitoimittaja Mia Dillemuth, kun kysyin, mikä näytösten merkitys oikeastaan tämän päivän maailmassa on. Mehän näemme vaikuttavimmat mallistot sekunneissa netistä, voimme vaikka blogata niistä itse ja saamme muutenkin käyttöömme ylen määrin tietoa ja näkemyksiä, jos vain haluamme.

Gloria järjestää syyskuun ensimmäisessä viikonvaihteessa Gloria Fashion Show’n, joka on Suomen harvoja suuria muotitapahtumia. Sen stailaa Minttu Vesala, ja tiimissä on myös monta muuta huippuammattilaista, joten luvassa on kiinnostava show. Muotitoimittajamme Mia on määritellyt tapahtumalle kattoteeman ”Muoti tuntuu”. Millainen tunne mieleen ailahtaa, kun catwalkille astuu hämmentävää mutta häikäisevää asua kantava malli? Miltä tuntuu olla osa muodista kiinnostuneiden ihmisten joukkoa? Entä miltä tuo vaate tuntuisi yllä? Miltä laatu tuntuu, ja miltä tuntuu kestäväksi tehty vaate? Millainen on silkin kosketus, ja miten puvun hyvä leikkaus ryhdistää kantajansa?

Siksi muotinäytöksissä kannattaa käydä. Näytöksissä muodista kiinnostuneiden ihmisten yhteisö kokoontuu imemään uusimpia vaikutteita sekä lavalta että toisiltaan ja samalla luomaan arjen yläpuolelle kohoavaa tunnelmaa. Uskallamme luvata, että Gloria Fashion Show’ssa muoti todella tuntuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Meille glorialaisille näytös on mahdollisuus luoda kerran vuodessa elävä kuva siitä, millainen Glorian maailma juuri nyt on. Meille on arvokasta, että pääsemme näytöksissä tapaamaan lukijoitamme. Näemme, millaisia ihmisiä te Gloriaa lukevat olette, miltä näytätte, mitä arvostatte ja millainen tyylinne on. Samalla kuulemme, mitä ajattelette lehdestä ja maailmasta.

Järjestämme Fashion Show’n nyt kymmenennen kerran. Glorian lukijana olet sydämellisesti tervetullut mukaan juhlallisiin näytöksiin varmista paikkasi ja osta liput heti: gloria.fi/gfs. Jos käy niin, ettet pääse osallistumaan, voit nauttia näytöstunnelmasta lehden ja nettisivujemme kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla