Kuvat
Getty Images
Tämän vuoden Gloria Fashion Shown teemana on Itämeri.
Tämän vuoden Gloria Fashion Shown teemana on Itämeri.

Gloria Fashion Show järjestetään 16.–18.10.2020, ja tapahtuma siirtyy Messukeskukseen. Näytösten teemana on Itämeri, jonka suojeluun lahjoitetaan myös rahaa tapahtuman tuloista.

Uuden vuosikymmenen kunniaksi Gloria Fashion Show palaa entistäkin suurempana, kauniimpana – ja vastuullisempana. Tänä vuonna näytösten teemana on Itämeri, joka näkyy upeasti myös kaikessa visuaalisuudessa. Tapahtuman kumppanina on John Nurmisen säätiö, jonka missiona on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Gloria Fashion Show’n kumppani- ja lipputuloista lahjoitetaan rahaa Itämeren suojeluun.

– Muotinäytöksemme on edelleenkin näyttävä, mutta myös vastuullisuutta korostava. Myös yhteistyökumppanimme haluavat omalta osaltaan lisätä läpinäkyvyyttä ja korostaa laatua kertakäyttökulttuurin sijaan. Haluamme korostaa eettisyyttä esteettisyyttä unohtamatta, Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala kertoo.

Gloria Fashion Show siirtyy Messukeskukseen osaksi lokakuisia I love me -messuja, mutta omana kokonaisuutenaan. Yleisönäytöksiä on nyt peräti kuusi, ja kuhunkin näytökseen mahtuu 1 500 muodin ystävää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Yhdessä kumppaneidemme kanssa tuotamme GFS:n lounge-alueelle mielenkiintoista ohjelmaa. Alueelle voi tulla GFS-lipulla ennen ja jälkeen näytöksen fiilistelemään kaikkia kumppanipisteitä sekä nauttimaan lasillisen kuohuvaa, Saila-Mari Kohtala sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös Suomen Messujen Vuoden nuori suunnittelija -kilpailun pääteema on meri, ja voittajatyö nähdään Gloria Fashion Show -muotinäytöksessä. Vuoden nuori suunnittelija on Suomen pitkä-ikäisin ja arvostetuin suunnittelukilpailu, joka on järjestetty vuosittain vuodesta 1995 alkaen.

Liput Gloria Fashion Show'hun tulevat myyntiin kevään aikana. Tuskin maltamme odottaa, tervetuloa!

Gloria Fashion Show 16.–18.10.2020 Messukeskuksessa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla