Forssellin suosikkituotteet ammentavat japanilaisesta ihonhoitoperinteestä. Koishimaru Silkin ansiosta iho näyttää kuulaalta ja pehmeältä.

“Olen jo vuosia käyttänyt SENSAIn ihonhoitotuotteita, mutta viime syksystä lähtien otin merkin ihonhoitotuotteet kokonaisvaltaisemmin käyttöön. Se kannatti, sillä ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin”, Metti Forssell kertoo.

 

Ensimmäiset asiakkaat tutustuivat SENSAI-tuotteisiin 40 vuotta sitten Lontoossa, minkä jälkeen moni eurooppalainen nainen on omaksunut ainutlaatuisen SENSAI-ihonhoitorituaalin omakseen. Japanilainen kulttuuri, sen ajattomuus ja siihen liittyvät perinteet yhdistettyinä japanilaiseen huipputeknologiaan herättävät kiinnostusta ympäri maailmaa. SENSAI on silkin verhoamaa, elämän kauneuden juhlaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SENSAIn alkuperä perustuu aikaan, jolloin silkkilankaa kehränneiden naisten poikkeuksellisen kaunis ja sileä käsien iho herätti suurta ihastusta. Silkin ihoa hoitavien ominaisuuksien löytymisen johdosta SENSAI alkoi tutkia silkin ihoa kaunistavia ominaisuuksia, tavoitteenaan silkinpehmeä ja mahdollisimman virheetön iho.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aikoinaan tämä ylellinen silkkilaatu oli varattu ainoastaan keisarillisen perheen käyttöön.

Vuosikymmeniä kestäneen tutkimustyön tuloksena SENSAI löysi kuninkaallisena silkkinä tunnetun Koishimaru Silkin. Aikoinaan tämä ylellinen silkkilaatu oli varattu ainoastaan keisarillisen perheen käyttöön, ja se tunnetaan yhä tänä päivänä kaikista kallisarvoisimpana silkkilaatuna. Koishimaru Silkin esteettiset ominaisuudet ovat legendaariset; sen kaunis hohde, hienostunut läpikuultavuus ja ylellinen pehmeys iholla ovat omaa luokkaansa. Ylellinen Koishimaru Silkki on tärkeä vaikuttava ainesosa jokaisessa SENSAI-tuotteessa, ja se saa ihon näyttämään heleältä ja kuulalta sekä tuoiholle pehmeän, sileän ja kimmoisan tunteen.

”Upeiden ihonhoitotuotteiden salaisuus on ylellinen ja uniikki Koishimaru Silk -ainesosa, joka tuntuu iholla miellyttävältä ja tarjoaa ylellisen anti-ageing -hoidon”, Metti Forssell sanoo.

 

SENSAI on kehittänyt ainutlaatuisen Saho-ihonhoitorituaalin, joka täydentää silkinhehkuisen ihon saavuttamista. Kolmivaiheinen, rauhoittava menetelmä suoritetaan päivittäin samalla tavalla osana virheettömien tulosten aikaansaamista. Saho-ihonhoitorituaalin keskiössä on juhlistaa elämän kauneutta, joka kumpuaa syvältä sisimmästä.

”SENSAIn ihanat ihonhoito- ja meikkituotteet ovat olleet käytössäni pitkään - niin pitkään, että monet niistä ovat lunastaneet jo luottotuotteen tittelin”, Metti Forssell sanoo.

Vip-klubi

Oletko jo SENSAIn VIP-klubin jäsen?

Klubin jäsenenä saat ensimmäisenä tietoa SENSAI-uutuuksista ja tapahtumista. Keräämällä SENSAI-ostoskuitit klubiin saat aina 10 tuotteen ostoksesta palkintotuotteen (10 % etu).

Liity klubin jäseneksi 31.12.2022 mennessä ja saat käyttämällä koodia GLORIA10 tilillesi 10 pistettä, joka vastaa 100 euron arvosta tehtyä ostosta.

Liity mukaan

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla