Kaupallinen yhteistyö
Jos kasvot näyttävät väsyneiltä, paksun meikkikerroksen alle piiloutuminen saattaa tuntua houkuttelevalta pikaratkaisulta. Parempi tapa raikkaan ilmeen saavuttamiseksi on kuitenkin vaihtaa kokonaan kevyempiin tuotteisiin.
Jos kasvot näyttävät väsyneiltä, paksun meikkikerroksen alle piiloutuminen saattaa tuntua houkuttelevalta pikaratkaisulta. Parempi tapa raikkaan ilmeen saavuttamiseksi on kuitenkin vaihtaa kokonaan kevyempiin tuotteisiin.

Kosteuttava sävyvoide on uutuustuote, joka luo kasvoille hehkuvan, kuulaan ja raikkaan ilmeen.

Ihonhoito ja meikkaaminen kulkevat nykyään käsi kädessä, ja markkinoilta löytyykin yhä hoitavampia meikkituotteita. Perinteisten meikkivoiteiden rinnalle ovat nousseet kevyet ja tehokkaasti kosteuttavat sävyvoiteet. Ne tuovat iholle tervettä hehkua, ovat helppokäyttöisiä ja soveltuvat kaikenikäisille.

Hyvin kosteutettu iho saa meikin näyttämään ja tuntumaan paremmalta. Meikki myös levittyy paremmin ja kestää kauniina pidempään. Siksi myös meikkivoiteelta halutaan nyt kosteuttavia ominaisuuksia.

Kestoa, kuulautta ja kosteutusta yhdellä tuotteella
Lumenen Invisible Illumination Instant Glow -sävyvoiteella syntyy kestävä ja kuulas meikki. Mikä parasta, voide myös kosteuttaa ihoa koko päivän ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


"Lasipurkista annosteltava voide tuntui luksukselta."
 

Jos kaipaa lisää peittävyyttä esimerkiksi tummille silmänalusille, meikkipohjaa voi täydentää vahvapigmenttisellä, mutta ohuella Invisible Illumination Heleyttävällä Peitevoiteella. Huolitellut kulmat sekä punatut huulet viimeistelevät raikkaan lookin. Syksyn juhlakauden kynnyksellä meikkiin saa lisättyä draaman tuntua yksinkertaisella kikalla – vaihtamalla huulipunasävyn viininpunaiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luonnonvoimaa meikkituotteista
Lumenella tuotteiden tehokkuus perustuu tarkasti valittuihin luonnon raaka-aineisiin ja niiden erilaisiin yhdistelmiin. Sarjan tuotteissa käytetty lähdevesi on kerätty talteen luonnonlähteestä Lapissa. Lähdevedellä on ihoystävällinen pH-arvo, ja sen puhdas ja alhainen mineraalipitoisuus varmistaa neutraalin pohjan aktiivisille raaka-aineille ihoa kuivattamatta. Pohjoinen levä syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja lakan siemenöljy puolestaan heleyttää ja kirkastaa ihoa C-vitamiinin ja antioksidanttien ansiosta.

Tehoaineita sisältää myös Lumenen Instant Glow -sävyvoide, joka levittyy iholle pehmeästi, kevyen kosteusvoiteen lailla. Sävyjä löytyy kolme, ja sarjan peitevoide Invisible Illumination Heleyttävä peitevoide on helposti yhdistettävissä sävyvoiteen kanssa, koska sävyvalikoima on sama.

Testaajan kommentti:

”Tuote tuntuu enemmän geelimäiseltä, kevyeltä kosteusvoiteelta kuin meikkivoiteelta. Myös tuoksu on kevyen raikas, mistä plussaa. Iho tuntuu kosteutetulta ja näyttää heti tuotteen levityksen jälkeen kuulaalta kiiltämättä kuitenkaan liikaa. Tuote on hyvin kerrostettavissa, joten pärjäsin ilman peitevoiteita. Puuteria lisäsin vain nenänpäähän, ja meikki kesti iholla hyvin koko päivän. Lasipurkista annosteltava voide tuntui luksukselta.”

Lumene Invisible Illumination -sarjan tuotteita myydään tavarataloissa, suurimmissa marketeissa ja Lumenen omassa verkkokaupassa. Tuotevalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Kiinnostaako ihanan raikas nude-meikki?

Lumenen Instant Glow -sävyvoide yhdistää ihonhoidon ja meikin ennennäkemättömällä tavalla. Se kosteuttaa ja luo iholle nuorekkaan, virheettömän lopputuloksen. Lue lisää täältä.

Invisible Illumination Heleyttävä peitevoide on helposti annosteltavissa ja häivytettävissä pehmeän levityspäänsä ansiosta. Lue lisää täältä.

Tutustu muihin ihonhoidon ja meikin hybridituotteisiin täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla