Jos sijoitat arvovoiteeseen, panosta myös kuorintaan. Niin saat voiteesta kaiken tehon irti.

Pitkää ikää ihosoluille

Elintavat vaikuttavat Sisleyn tiedemiesten mukaan ikääntymiseen enemmän kuin geenit. Tämän teesin pohjalta on kehitetty voide, joka pidentää ihosolujen elinkaarta. Omenan siemenistä saatava uute parantaa ihokudoksen laatua, soijapeptidiuute ehkäisee rypistymistä ja veltostumista ja silkkialbitsiauute tehostaa solujen energiantuotantoa. Käytä voidetta aamuin illoin kasvoille ja kaulalle. Sisley Sisleÿa L’Integral Anti-Âge, 413 e/50 g.

Sametin tuntua

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vartalon voitelu saa ihan uusia ulottuvuuksia, kun sen tekee ylellisellä vartalon anti-age-voiteella. Lauderin voide kosteuttaa tehokkaasti mutta myös kiinteyttää lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Se sisältää samantyylisiä aineita kuin kasvoille tarkoitetut voiteet: peptidejä, merileväuutetta sekä kurkku- ja auringonkukkauutetta. Jättää samettisen tunnun ja ihanan tuoksun. Estée Lauder New Revitalizing Supreme Anti-Aging Body Cream, 79 e/200 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harvinaista vaniljaa

Maailmassa on 117 eri vaniljalajia, mutta Chanelille kelpaa vain yksi, Madagaskarilla kasvava vanilla planifolia. Sen eri osia käytetään raaka-aineena kaikissa Sublimage-linjan tuotteissa. Luksuslinjan 24-tunnin voidetta saa nyt kuivalle, normaalille ja rasvoittuvalle iholle sopivina koostumuksina. Voiteen luvataan tehoavan kaikkiin ikääntymisen merkkeihin. Chanel Sublimage La Creme, 392 e/50 g.

Punapigmentit heleyttävät

Loistotuote meikin alle on mattaisen pinnan jättävä Crème Rouge, joka on nimensä mukaan punainen. Iholla punaisuus kesyyntyy kaunistavaksi heleydeksi. Se torjuu ihon vanhenemista aiheuttavaa glykoksidaatiota, joka vahingoittaa ihon nuorekkuutta ylläpitäviä proteiineja. Voide silottaa ryppyjä, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Sopii 40 vuotta täyttäneille. Lierac Magnificence Crème Rouge, 77 e/50 ml.

Kuorinta kirkastaa

Nyt on hyvä aika tehdä kevätsiivous ja kuoria iho heleäksi. Supermoodin kuorintavoide on sen verran tehokas, että herkkä-ihoiselle vaikutusajaksi riittää minuutti, muuten voide saa vaikuttaa iholla 5–10 minuuttia. Älä innostu kuorimaan liikaa, kerta viikossa riittää. Pieni punoitus kuorinnan jälkeen kuuluu asiaan ja katoaa nopeasti. Vaikuttavina aineina ovat hedelmähapot. Supermood Youth Glow, 39 e/75 ml.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla