Rakastan Ranskan joie de vivre -termiä. Se kääntyy kirjaimellisesti elämäniloksi, mutta sisältää kuitenkin symbolisella tasolla niin paljon enemmän oikeastaan ihmisen koko persoonan ja elämänfilosofian.

Joie de vivre ovat elämän suuret ja pienet ilot, rakkaus, ystävyys, kauneus, ruoka, taide, muoti, matkustaminen, työnilo ja kaikki näiden väliltä, unohtamatta elämän varjopuoliakaan. Tämä onkin aina ollut ohjenuorani: haluan elää elämäni hymyssä suin, sen kauneutta ylistäen ja ne vaativatkin vaiheet rohkeasti kohdaten.

Yksi näistä vaativista vaiheista tapahtui noin puoli vuotta sitten, kun rakas äitini, valtavan chic Meeri kuoli. Sen murskaavan surun keskellä tuntui, ettei millään ole enää ikinä mitään merkitystä. Nyt olen kuitenkin tässä, kunniapaikalla ja täynnä innostusta, päätoimittamassa yhtä Suomen parasta mediabrändiä. Äiti olisi niin ylpeä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Gloria uudistuu, mutta se ei tapahdu sormia napsauttamalla, sillä haluamme tehdä uudistuksen todella hyvin. Siksi teidän on odotettava kärsivällisesti ensi vuoden alkupuolelle. Siihen asti teemme Gloriaa toki laadukkaasti ja innolla, mutta kuitenkin vielä suhteellisen tuttuun tapaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

En vielä paljasta, mitä on tulossa, sillä työ on vasta alkamassa. Sen verran voin kuitenkin kertoa, että haluamme tehdä Glorian alkuperäisen vision mukaista äärimmäisen eleganttia, mutta myös humoristisen räyhäkästä mediaa. Glorialla on lisäksi erittäin tärkeä tehtävä. Me tekijät, ja te lukijat, nostamme yhdessä esiin kansainvälistä, tinkimättömän esteettistä ja eteenpäin menevää Suomea. Tämä Suomi on monipuolinen, keskusteleva, rohkea, visionäärinen, hurmaava ja kaunis.

Vaikka glorialainen on elegantti edelläkävijä, hän on silti myös rakkaudellinen. Gloria ei ole ummehtunut, ylimielinen sisäpiiri vaan päinvastoin, maailmaa uteliaasti tarkkaileva, lämpimästi hymyilevä, klassinen ja kuitenkin ah-niin-yllätyksellinen leidi.

Käytännön tasolla Gloria myös digitalisoituu ja yhtei-
söllistyy. Kuratoimme teille vain parasta lehdessä nautinnollisesti hitaammin, digitaalisesti nopeammin reagoiden, teidän kaikkien kanssa enemmän keskustellen ja tapahtumissa yhdessä joie de vivreä juhlistaen.

Tervetuloa mukaan matkaamme!

Sisältö jatkuu mainoksen alla