Gloria Fashion Show’n musiikista vastaava dj-duo suunnittelee maailmanvalloitusta ja leikittelee muodilla.

”Ilman musiikkia ja muotia elämä olisi aika tylsää”, sanovat D.R.E.A.M. dj-duon Taika Mannila ja Lina Schiffer.

R’n’b- ja rap-musiikkiin erikoistuneeseen duoon on voinut törmätä parin viime vuoden aikana esimerkiksi Flow-festivaalin samppanjabaarissa, Sideways-festivaaleilla, Radio Helsingin keskiviikkoilloissa sekä kaksikon itse järjestämällä D.R.E.A.M-klubilla Kuudennella linjalla.

Syksyn ja talven suunnitelmista parivaljakko ei uskalla vielä hiiskua, mutta suunnitteilla on kaikenlaista jännittävää.

”Maailmanvalloitus on agendallamme seuraavaksi. To do -listalta löytyy esimerkiksi Destiny's Child -henkisten esiintymisasujen kokeilua, täydellisten Gucci-silkkibomberien löytäminen ja rap-tähti Draken kämpän uima-allasbileiden järjestäminen. Sekä toivottavasti tuhoton määrä ulkomaankeikkoja!”

”Muoti on iso osa D.R.E.A.M:iä keikoilla ja niiden ulkopuolella."

Muoti ja musiikki liittyvät kaksikon puheessa jatkuvasti toisiinsa.

”Muoti on iso osa D.R.E.A.M:iä keikoilla ja niiden ulkopuolella. Rakastamme pukeutumisella leikkimistä. Turvallisesti on turha pukeutua.”

Lina kuvailee tyyliään sekoitukseksi urheilullisuutta, blingiä ja Italiaa. Taika taas rakastaa Rodartea ja pukeutuisi mielellään aina silkkipyjamaan.

Musiikin ja vaatteiden avulla 28-vuotiaat Taika ja Lina pyrkivät kertomaan tarinoita ja luomaan jotain uutta. Dream teamiksi itseään kutsuva duo onkin innoissaan, että pääsee toteuttamaan ideoitaan Gloria Fashion Show’ssa.

”Sen verran paljastamme, että Gloria Fashion Shown musiikki on unelmanomaista.”