Kuukauden tähtimerkki Vaaka saa nyt nauttia romantiikasta.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Nopeat syövät, hitaat eivät... you know. Mutta liian äkkinäiset siirrot joko pelastavat tai pettävät. Ero on siinä, kumpaan sydämesi sitoutat. Jos huomaat pinnasi kiristyvän ja otat pultit pienimmästäkin, päätökset ovat sen mukaisia. Pura ylimääräistä energiaasi vaikka salilla. Suo myös itsellesi pikkuhetki hemmottelulle.

Huomaa nämä päivät: Äkkiväärät päivät 16.–29.10. Muista hengittää!

Härkä 20.4.–20.5.

Siirrä huomiosi ystäviin, läheisiin ja tuttaviin. Arvioi omaa sosiaalista asemaasi, ja kysy itseltäsi sekä parhailta ystäviltäsi, minkälainen ystävä ja työkaveri oikein olet. Hemmottele läheisiäsi hyvällä ruoalla ja yllätyksillä. Varaa vaikka yhteinen aika ylelliseen basalttikuumakivihierontaan.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa erityisesti 29.9.–18.10.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Aikataulut, täsmällisyys ja luotettavuus ovat kauden avainsanojasi. Luottamus edistää kehityskeskustelujakin paremmin kuin nokkela älykkyys. Vaali hyvää työilmapiiriä pitämällä niin sanasi kuin deadlinesikin. Anna itsellesi lupa olla onnellisen tietämätön arjen haasteista edes kerran kuukaudessa.

Huomaa nämä päivät: Ekstratarkkana 26.–31.10.

Rapu 21.6.–22.7.

Kuukauden avainsanoja ovat suoruus ja tunne uudesta elämästä. Paukuta asiat napakasti pöytään. Ei patsaita arvostelijoille pystytetä, vaan niille jotka uskaltavat. Eikö aina olekin tilaa vielä yhdelle kokemukselle ja elämykselle? Investoi sesongin mega-trendeihin. Esimerkiksi boheemi goottityyli tekee vaikutuksen.

Huomaa nämä päivät: Ehtivälle sattuu ja tapahtuu 16.–29.10.

Leijona 23.7.–22.8.

Elämää ei voi facebookata, se on elettävä. Tulevaisuus tapahtuu joka päivä, ja se koostuu sopivasta suhteesta rohkeutta ja rakkautta. Aloita läheltä. Kun rakastat ensin itseäsi, et päädy ainakaan väärien ihmisten seuraan. Ja jos olet talvella oikea vilukissa, anna ihanien villaneuleiden karkottaa koleus mielestäsi.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa ja charmaa 19.–31.10.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Katse vaatekaappiin. Yksityiskohtien leikki piristää garderobisi varustusta. Loppusyksyn trendikkyys syntyy oivalluksista, joihin ei tarvitse sijoittaa euroja vaan ideointia ja kekseliäisyyttä. Kaiva esiin leveälahkeiset housut, muhkeat neuleet ja arkiset poolopaidat ja valitse tehoväriksi niiden rinnalle puhdas valkoinen.

Huomaa nämä päivät: Laita asiat järjestykseen heti kauden alussa 29.9.–7.10.

Vaaka 23.9.–22.10.

Aloita uusi henkilökohtainen vuotesi syntymäpäivästäsi tekemällä jotain, jotta sinut huomataan. Riittää, että kohennat ryhtisi uljaaksi. Kun arki on täynnä kukkaisromantiikkaa ja elegantteja kutsuja, ei tarvita kuin mikrosekunti rakastumiseen. Deittaile ja pidä hauskaa. Löydä romantiikkaa vaikka elokuvista.

Huomaa nämä päivät: Ota asemasi 16.–29.10.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tee mitä teet, mutta ota yleisösi ja lumoa läheisesi. Eikä tässä ole kyse mistään huomiohutsuilusta vaan oman viehätysvoimasi täysimääräisestä esittämisestä. Tangoon tarvitaan kaksi, mutta nyt rakkauden parketilla voi olla tungosta. Hymynaaman ja ruttuturvan ero on siinä, että toinen saa ystäviä ja toinen ryppyjä.

Huomaa nämä päivät: Virity viehätysvoimaiseksi etenkin 29.9.–18.10.

Jousimies 22.11.-21.12.

Pakko markkinoida sinulle jälleen asenteen merkitystä, mistä et välttämättä innostu. Turhautumisfiilikset voi kääntää myös hyödyksi. Voit esimerkiksi varata kuukauteen pari hemmottelupäivää pitämällä tiukkaa budjettikuria. Ylimäärärahastoon karttuneilla säästöillä voit hankkiutua luksushoitoihin.

Huomaa nämä päivät: Solmi suhteita ja verkostoidu 20.–31.10.

Kauris 22.12.–20.1.

Se on sitten aktiivikuukausi! Ilmennä sitä kaikin tavoin. Pysy vauhdikkaana ja tehokkaana, aloita uusi energinen elämänvaihe liikuntaharrastuksineen ja terästä pukeutumistasi sporttisella lookilla. Kokeile maltillisesti sporttia versiota. Yhdistä cityverkkareihin chic yksityiskohta tai pue lenkkarit bleiserin seuraksi.

Huomaa nämä päivät: Voimaannu tiukoissa tilanteissa 16.–29.10.

Vesimies 21.1.–19.2.

Bongaa talven rohkeat trendit ja villitykset jo nyt. Vaatteissa saa olla kokoa, runsautta ja rentoutta. Hanki reilunkokoisia kaupunkivaatteita vaikuttavana sähkönsinisenä tai herkkänä pinkkinä. Vältä ylettömyyttä muissakin arjen asioissa: ylilyöntejä, ylensyöntiä ja ylimielisyyttä.

Huomaa nämä päivät: Ylettömyyskausi etenkin 29.9.–18.10.

Kalat 20.2.–20.3.

Malta mielesi. Syvennä kokemustasi elämästä harjoittelemalla odottamista. Nautinto on siinä, ettei saa kaikkea ihan heti. Muista, että salaisuuksia rakastavat eniten ne, jotka eivät aio niitä pitää. Ihan kaikista oman elämän asioista ei siis välttämättä kannata tehdä päivitystä, vaikka mieli tekisikin.

Huomaa nämä päivät: Vältä väärinkäsityksiä 29.9.–7.10.