Vaa’an kannattaa nyt pitää kieli keskellä suuta, koska väärinkäsitysten välttäminen on mahdotonta. Hätiköiden tehty ratkaisu osoittautuu helposti vääräksi. Odota kuun puolivälin yli ennen kuin teet sitovia päätöksiä.

Onnekkaimmat päivät 14.10. & 22.10.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpioni tietää, mitä tahtoo – ja juuri nyt hänellä on tarvittava rohkeus ja voima sen ottamiseen. Vaikka et sitä myönnäkään, muutos on sinulle aina haaste. Nyt on juuri oikea aika toteuttaa se iso suunnitelma, jota olet pitkään hautonut. Julkisuus ei kuitenkaan vielä ole eduksi etenemisellesi.

Onnekkaimmat päivät 15.10. & 23.10.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies on itseään suurempien voimien puristuksessa. Kohtaat menneisyyden haamuja, ja ainoa tie niiden voittamiseen on rehellisyys itsellesi. Nyt on se hetki, jolloin sinun pitää unohtaa kaikki tekosyyt ja ylimääräinen velvollisuuden tunne. Aseta happinaamari ensin omille kasvoillesi, vasta sitten pystyt auttamaan muita.

Onnekkaimmat päivät 17.10. & 25.10.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris joutuu kahden tulen väliin, mutta kannattaa ottaa kaksi askelta taaksepäin ja antaa ihmisten selvittää itse sotkunsa. Jos puutut peliin liian aikaisin, menetät jatkomahdollisuutesi. Tämä sota on sodittava, ennen kuin mitään uutta ja parempaa pystyy rakentamaan. Roolisi on siinä merkittävä, odota rauhassa.

Onnekkaimmat päivät 17.10. & 31.10.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies on nyt niin tasapainon tarpeessa, että saatat ihan vain riitaa välttääksesi suostua johonkin sellaiseen, mitä jo myöntyessäsi tiedät joutuvasi katumaan. Varovainenkin ehkä merkitsee suostumusta sellaiselle, joka odottaa liikoja. Sano siis suoraan ei, niin haavat jäävät naarmujen asteelle. Vapaus avaa uusia ovia, joille sanot mielelläsi kyllä kiitos!

Onnekkaimmat päivät 8.10. & 22.10.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat joutuu selvittelemään välejä menneisyyden kanssa, ennen kuin myötätuuli tarttuu purjeisiin. Jos uskallat avata vanhat solmut, saat uutta potkua ja mahdotonkin muuttuu mahdolliseksi. Erityisen merkittävässä roolissa on Neitsyeltä tuleva vaatimus. Elämä helpottuu , kun ei syytä muita omista virheistä.

Onnekkaimmat päivät 17.10. & 22.10.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas joutuu nyt tarkistelemaan parisuhdettaan suurennuslasin kanssa. Onko kaikki niin kuin pitääkin – ja kuljetteko vielä samaan suuntaan? Menneisyys voi heittää varjojaan, mutta ne kannattaa kohdata rohkeasti ja avoimesti. Luurankojen kerääminen kaappeihin on jo niin kovin vanhanaikaista. Älä luota uusiin tuttavuuksiin.

Onnekkaimmat päivät 15.10. & 23.10.

Härkä 20.4.–20.5.

Härän kannattaa antaa asioiden mennä omalla painollaan. Liiallinen yrittäminen synnyttää turhia ristiriitoja, mutta jos et itse potki tutkainta vastaan, edessäsi on varsin miellyttävä ajanjakso. Vaikka vakavasti otettavat kohtaamiset ovat edessä vasta kuun loppupuolella, vedät nyt puoleesi ihmisiä, joiden seurassa elämä tuntuu elämisen arvoiselta.

Onnekkaimmat päivät 23.10. & 29.10.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksosten opeteltavaksi tulee vanha viisaus siitä, mikä on liikaa ja mikä on liian vähän. Koeta olla innostumatta, vaikka asiat lähtevätkin ensin jouhevasti liikkeelle. Tämä matka ei ole niin lyhyt, miltä ensin näyttää. Neitsyen kritiikki voi tehdä kipeää. Paras tapa selviytyä on kääriä hihat ja ryhtyä töihin.

Onnekkaimmat päivät 25.10. & 29.10.

Rapu 21.6.–22.7.

Ravun kannattaa nyt lukea sopimuspaperit äärimmäisen tarkasti ennen allekirjoittamista. Intuitio on luotettavin työkalusi. Uskalla sanoa ei, jos sisimpäsi sitä vaatii. Erityisen tärkeää on osoittaa diplomatiaa ja kärsivällisyyttä myös silloin, kun joku toinen sanoo sinulle ei. Mikään väkisin tehty ei nyt onnistu. Parempi siis katsoa kuin katua.

Onnekkaimmat päivät 15.10. & 30.10.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijonaa ei nyt mikään tavanomainen tyydytä. Tarvitset draamaa elämääsi, ja jos jännitettä ei muuten synny, rakennat sen itse. Älä siis syytä turhasta riidasta ketään toista. Jos rinnallasi on ihminen, joka uskaltaa ottaa haasteen vastaan ja syöksyä kanssasi seikkailuun, vain taivas on teille rajana. Tylsimykset kannattaa nyt heittää yli laidan.

Onnekkaimmat päivät 9.10. & 25.10.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt pääsee kokemaan déjà-vu-ilmiön. Se, mikä heinäkuussa jäi kesken, tulee nyt luoksesi uudelleen ja antaa sinulle toisen mahdollisuuden. Nyt ei enää kannata lykätä päätöksen tekoa tuonnemmaksi. Onnetar on puolellasi, ja saat myös uutta voimaa näkemystesi ilmaisuun.

Onnekkaimmat päivät 6.10. & 13.10.

Kuukauden tähtimerkki Jousimies puhuu nyt suunsa puhtaaksi.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Hoida pois alta lahjojen hankinta kiertämällä iltalenkin lomassa kaupat ja myyjäiset, mutta jätä pitkää pinnaa kysyvä paketointi suosiolla toisille. Loppuvuodesta rakkautta ja romantiikkaa on tarjolla lumimyrskyn rajuudella niin uudempaan kuin kypsempäänkin suhteeseen. Hurmaa oikein urakalla, mieluiten vähän varastoonkin.

Huomaa nämä päivät: Hillitse ja hallitse sanojasi 4.-10.12.

Härkä 20.4.–20.5.

Tänä vuonna voit tehdä henkilökohtaisen joulurauhan julistuksen jo hyvissä ajoin heti alkukuusta. Pienet myönnytykset periaatteissasi saavat ihmeitä aikaan ystävä- ja perhepiirissä. Pinna tuppaa kiristymään itse kullakin silloin tällöin, mutta viisaampana osaat kyllä antaa periksi oikeassa kohdassa.

Huomaa nämä päivät: Pyri kompromisseihin kaksintaistelujen sijaan 10.12.–6.1.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Viriilin villin mielesi parasta ravintoa ovat leikkimieli ja hauskanpito. Keskitalven juhla on monelle kuitenkin vakava ja hermoja raastava tapahtuma. Väärinkäsitysten välttämiseksi ole tarkkana, kuinka kenetkin kutsut. Hauska kierros kaupungin pimenevässä illassa sulattaa kyllä jäyhimmänkin sydämen.

Huomaa nämä päivät: Saata keskeneräiset asiat valmiiksi mieluiten jo 22.12. mennessä.

Rapu 21.6.–22.7.

Päästä irti sellaisista velvollisuuksista, joiden taakka kasvaa ylivoimaiseksi kantaa. Tee myös pientä inventaariota siitä, ketkä lasket sisälle halipiiriisi. Jos unelmanasi on ollut viettää joulu jossain kaukana ilman matkaseuraa, olisiko nyt siihen oiva tilaisuus?

Huomaa nämä päivät: Peiliin katsomisen paikka 21.12.

Leijona 23.7.–22.8.

Ei kannata ottaa kaikkea omalle kontolleen niin hyvässä kuin pahassakaan. On parempi, että ajattelet asioita hieman suuremmassa mittakaavassa ja keskität voimavarasi vaikka aattoillan menun ja ohjelman suunnitteluun. Jaa tehtävät perheen ja suvun kesken valmentajan otteella.

Huomaa nämä päivät: Organisoi joulua 12.-21.12.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Elämä vain sattuu olemaan ihanaa aina silloin tällöin, ja nyt sen aika näyttäisi olevan sinun kohdallasi. Älä turhaan nuukaile ja odota vielä jotain tätäkin suurenmoisempaa. Ota onnesta kiinni, kun se kohdalle sattuu. Ota vastaan elämän ihanuudet, jotka vastaan tulevat, ja laita hyvä kiertämään.

Huomaa nämä päivät: Seitsemän viikon aktiivikautesi alkaa 10.12. Aloita sinäkin!

Vaaka 23.9.–22.10.

Uusi vuosi saattaa tuoda ylimääräisiä hankintoja ja matkoja eteesi, jotka vasta siintävät haaveina mielesi sopukoissa. Katso kaksi kertaa ennen kuin teet ostopäätöksen. Tarkkuus kortin käytössä on suositeltavaa yllätysten välttämiseksi.

Huomaa nämä päivät: Pidä ekstratehoviikko heti 4.–10.12. ja viimeistele asioita joulun alta pois.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ovatko omat tutut ja turvalliset sporttiharrastukset alkaneet tuntua liian leppoisilta? Jos kuulet vastaavasi kyllä, on aika ottaa ohjat omiin käsiin ja siirtyä suoraan toimintaan. Siirrä lomakiikarisi sinne, missä hanget ovat korkeat ja pakkanen paukkuu tai aaltojen kaatuminen ei koskaan tunnu loppuvan.

Huomaa nämä päivät: Lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita 10.12.–26.1.

Jousimies 22.11.-21.12.

Joulun pyhiksi on turha jättää mitään hampaankoloon tunnelmaa pilaamaan. Viisas virheensä tunnustaa, vielä viisaampi sen mukisematta korjaa ja ottaa siitä opikseen. Suora tapasi tehdä asioita saattaa aiheuttaa närää ihmisissä. Loppupeleissä rempseä ja reilu tyylisi viehättää ja valloittaa kyllä tiukimmankin päällepäsmärin.

Huomaa nämä päivät: Estradi on sinun, ota yleisösi 4.–25.12.

Kauris 22.12.–20.1.

Raivaa kasaantuneet työt pois rutiinilla joulujärjestelyjä häiritsemästä. Katsele tulevan vuoden kalenteria sillä silmällä, että pystyt realistisesti asettamaan ja saavuttamaan tavoitteesi. Kuun lopussa alkaa parin vuoden tuloksentekojakso, jolloin mahdollisuuksiin kannattaa tarrata kaksin käsin.

Huomaa nämä päivät: Parin vuoden suursiivous- ja tuloskausi alkaa 21.12.

Vesimies 21.1.–19.2.

Kuinka yhdistää bikinit ja palttoo? Riippuu tietysti siitä, missä aiot joulusi viettää mutta tärkeintä on, että matkalaukussa on passi ja hammasharja näin ensi vaiheessa. Työilmapiirisi voi olla hieman sähköistynyt. Pidä kuitenkin pääsi kylmänä. Jos aihetta ilmaantuu, selvitetään, mistä on kysymys.

Huomaa nämä päivät: Valtapelejä ilmassa 10.12.–26.1.

Kalat 20.2.–20.3.

Pienillä teoilla on suuri merkitys. Tärkeämpää kuin lahjojen saanti on niiden antaminen tarvitseville. Loppuvuodesta on hyvä aika aloittaa aktiivisempi vaihe. Kaikkea uutta ja jännää on tarjolla mielin määrin, kunhan vaan pidät mielesi avoinna.

Huomaa nämä päivät: Luo elämääsi uusia alkuja jo 20.12. lähtien.

Skorpioni elää nyt huippuvuottaan ja juhlistaa sitä huippumuodilla.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Vaikka kuinka harmittaa, niin ei tiuskiminen muille omaa oloasi helpota. Porealtaan pulputuksessa aromaattisten öljyjen hoitavissa tuoksuissa harmit haihtuvat ja ikävät asiat jäävät taakse. Tuulentuivertama kehosi ja mielesi ovat tämän jälkeen valmiita ansaitulle levolle.

Huomaa nämä päivät: Vauhtikautesi jatkuu 9.12. asti. Luo ja vakiinnuta uusia aktiivirutiineja arkeesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Marraskuu on loistava aika sukeltaa oman mukavuusalueesi ytimeen ja päättää, mikä on ollut se viime vuosien kaikkein paras asuvalinta ja tyylikokeilu. Valitse se, mikä kestää ajan hampaan ja muodin oikut. Hyviä vinkkejä antavat myös nostalgiamatka vaatekaapin uumeniin sekä somepäivitysten katselu vuosien varrelta.

Huomaa nämä päivät: Helli, hemmottele ja hoida itseäsi ja kehoasi etenkin 8.11. alkaen.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Elohopea lämpömittarissa saa pudota vaikka pakkasen puolelle, mutta sehän ei vauhtiasi hidasta. Nyt saattaa ilmassa olla sen verran paljon sanailua, että pieni kertaus keskusteluetiketistä on paikallaan. Energinen ja aikaansaava työimagosi vain vahvistuu, kun annat suunvuoron välillä toisille.

Huomaa nämä päivät: Liian monta rautaa tulessa? Pidä palikat kasassa 6.11. lähtien.

Rapu 21.6.–22.7.

Neljän seinän sisälle jääminen tuntuu turvalliselta. Toinenkin tapa on. Avaa ovi reilusti apposen avoimeksi maailmalle ja uusille elämyksille. Pieni puhuri tai räntäsade eivät tunnelmaa haittaa, ja muotisaapikkaissa kylmettyneet varpaatkin kyllä sulavat pikkutunneille saavuttaessa.

Huomaa nämä päivät: Virittäydy viehätysvoimaiseksi 8.11. alkaen.

Leijona 23.7.–22.8.

Juuri, kun luulit että kiireet ja hektisyys helpottavat ja että pääset lepotuoliin lojumaan mukavasti lämpöisen viltin alle, niin eikös elämä mene vieläkin mielenkiintoisemmaksi. Singahda mahdollisuuksien mukaan edes hetkeksi ulos raittiiseen ilmaan.

Huomaa nämä päivät: Oikeat ihmiset, suhteet ja verkostot ovat kaiken a&o 2.11.–4.12.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet saanut viime vuosien aikana elämääsi selkeyttä, järjestystä ja uusia oivalluksia. Eivätköhän jo nyt ala olla miettimiset mietitty. On aika siirtyä teoriasta käytäntöön. Säästäväisyys on hieno asia, mutta kyllä elämä on myös kuluttamisen ja kokemisen arvoinen.

Huomaa nämä päivät:

Pidä suuta soukemmalla 6.11. alkaen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt ei paljon tarvita, että saat suostuteltua itsesi kuntourheilun pariin, sillä itsensä edustavana pitäminen ja osallistuminen illallisille vaativat myös hyvää kuntoa ja riittäviä yöunia. Liikehän on lääke myös moneen vaivaan. Liikkuessa saa myös näkyä ja tulla nähdyksi.

Huomaa nämä päivät: Draivia ja aktiivisia tilanteita 2.11.–9.12.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tämä vuosi on sinun ja olet sen ansainnut. Älä tyydy pieneen pintaremonttiin kampauksessa tai ehostuksessa. Kierrätys on ihan kiva juttu vaatetuksessa, mutta kyllähän skorpioni pukeutuu ainakin kerran vuodessa Pradaan. Otat sen mitä haluat, ja se mikä ei kiinnosta tai on liian tavanomaista, saa jäädä sovinnolla muille.

Huomaa nämä päivät: Lumouskautesi alkaa 8.11.

Jousimies 22.11.-21.12.

Totuuden torvesi saattaa törähdellä tavallista useammin suoraa palautetta kollegoille ja ystäville. Mitäpä turhaan kaunistelemaan, jos voi sanoa suoraan. Ota huo-mioon hyvät tavat ja kohteliaisuus, ettet turhaan aiheuta mielipahaa. Harkitut leikkaukset iltapuvussa kruunaavat lopputuloksen.

Huomaa nämä päivät: Parin kuukauden viestintä- ja väittelykausi alkaa 6.11.

Kauris 22.12.–20.1.

Kun kerran olet päättänyt, että ulkoasusi kaipaa uudistusta, niin tee nyt haaveistasi totta. Vaikka ystävien mielipiteet ja neuvot ovat tärkeitä, liian monta kokkia ei vain sovi saman kauhan varteen. Tärkeintä on kuitenkin se, että tunnet itsesi varmaksi muiden seurassa omana itsenäsi. Ajanvaraukset netin kautta stylistille ja kampaajalle käyvät sukkelasti.

Huomaa nämä päivät: Siirry nopeasti oikeille urille heti 2.11. alkaen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Ole tarkkana siitä, että avaat visioitasi muille. Muuten saatat tulla luvanneeksi liikoja ja saatat jäädä yksin nuolemaan näppejäsi, kun kaikki ei sujunutkaan suunnitelmien mukaan. Oikea annostelu on siis tärkeä tässäkin asiassa. Opettele lukemaan hienoviritteistä, sanatonta viestintää.

Huomaa nämä päivät: Vältä liian hätiköityjä sosiaalisia päätelmiä 1.12. asti.

Kalat 20.2.–20.3.

Hyvin menee. Nyt ei muiden kateudesta kannata kantaa huolta eikä murhetta. Anna mennä rinta rottingilla, varmuutesi loistaa ja tule nähdyksi. Vakiintunut rento tyylisi olkoon tavaramerkkisi. Sydänystävät säilyvät ja osaavat iloita kanssasi hyvinä aikoina sekä olla tukena silloin, kun on haasteellista.

Huomaa nämä päivät: Elä, nauti ja rakasta. Aloita viimeistään 8.11.