Vaa’an kannattaa nyt pitää kieli keskellä suuta, koska väärinkäsitysten välttäminen on mahdotonta. Hätiköiden tehty ratkaisu osoittautuu helposti vääräksi. Odota kuun puolivälin yli ennen kuin teet sitovia päätöksiä.

Onnekkaimmat päivät 14.10. & 22.10.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpioni tietää, mitä tahtoo – ja juuri nyt hänellä on tarvittava rohkeus ja voima sen ottamiseen. Vaikka et sitä myönnäkään, muutos on sinulle aina haaste. Nyt on juuri oikea aika toteuttaa se iso suunnitelma, jota olet pitkään hautonut. Julkisuus ei kuitenkaan vielä ole eduksi etenemisellesi.

Onnekkaimmat päivät 15.10. & 23.10.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies on itseään suurempien voimien puristuksessa. Kohtaat menneisyyden haamuja, ja ainoa tie niiden voittamiseen on rehellisyys itsellesi. Nyt on se hetki, jolloin sinun pitää unohtaa kaikki tekosyyt ja ylimääräinen velvollisuuden tunne. Aseta happinaamari ensin omille kasvoillesi, vasta sitten pystyt auttamaan muita.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Onnekkaimmat päivät 17.10. & 25.10.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris joutuu kahden tulen väliin, mutta kannattaa ottaa kaksi askelta taaksepäin ja antaa ihmisten selvittää itse sotkunsa. Jos puutut peliin liian aikaisin, menetät jatkomahdollisuutesi. Tämä sota on sodittava, ennen kuin mitään uutta ja parempaa pystyy rakentamaan. Roolisi on siinä merkittävä, odota rauhassa.

Onnekkaimmat päivät 17.10. & 31.10.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies on nyt niin tasapainon tarpeessa, että saatat ihan vain riitaa välttääksesi suostua johonkin sellaiseen, mitä jo myöntyessäsi tiedät joutuvasi katumaan. Varovainenkin ehkä merkitsee suostumusta sellaiselle, joka odottaa liikoja. Sano siis suoraan ei, niin haavat jäävät naarmujen asteelle. Vapaus avaa uusia ovia, joille sanot mielelläsi kyllä kiitos!

Onnekkaimmat päivät 8.10. & 22.10.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat joutuu selvittelemään välejä menneisyyden kanssa, ennen kuin myötätuuli tarttuu purjeisiin. Jos uskallat avata vanhat solmut, saat uutta potkua ja mahdotonkin muuttuu mahdolliseksi. Erityisen merkittävässä roolissa on Neitsyeltä tuleva vaatimus. Elämä helpottuu , kun ei syytä muita omista virheistä.

Onnekkaimmat päivät 17.10. & 22.10.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas joutuu nyt tarkistelemaan parisuhdettaan suurennuslasin kanssa. Onko kaikki niin kuin pitääkin – ja kuljetteko vielä samaan suuntaan? Menneisyys voi heittää varjojaan, mutta ne kannattaa kohdata rohkeasti ja avoimesti. Luurankojen kerääminen kaappeihin on jo niin kovin vanhanaikaista. Älä luota uusiin tuttavuuksiin.

Onnekkaimmat päivät 15.10. & 23.10.

Härkä 20.4.–20.5.

Härän kannattaa antaa asioiden mennä omalla painollaan. Liiallinen yrittäminen synnyttää turhia ristiriitoja, mutta jos et itse potki tutkainta vastaan, edessäsi on varsin miellyttävä ajanjakso. Vaikka vakavasti otettavat kohtaamiset ovat edessä vasta kuun loppupuolella, vedät nyt puoleesi ihmisiä, joiden seurassa elämä tuntuu elämisen arvoiselta.

Onnekkaimmat päivät 23.10. & 29.10.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksosten opeteltavaksi tulee vanha viisaus siitä, mikä on liikaa ja mikä on liian vähän. Koeta olla innostumatta, vaikka asiat lähtevätkin ensin jouhevasti liikkeelle. Tämä matka ei ole niin lyhyt, miltä ensin näyttää. Neitsyen kritiikki voi tehdä kipeää. Paras tapa selviytyä on kääriä hihat ja ryhtyä töihin.

Onnekkaimmat päivät 25.10. & 29.10.

Rapu 21.6.–22.7.

Ravun kannattaa nyt lukea sopimuspaperit äärimmäisen tarkasti ennen allekirjoittamista. Intuitio on luotettavin työkalusi. Uskalla sanoa ei, jos sisimpäsi sitä vaatii. Erityisen tärkeää on osoittaa diplomatiaa ja kärsivällisyyttä myös silloin, kun joku toinen sanoo sinulle ei. Mikään väkisin tehty ei nyt onnistu. Parempi siis katsoa kuin katua.

Onnekkaimmat päivät 15.10. & 30.10.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijonaa ei nyt mikään tavanomainen tyydytä. Tarvitset draamaa elämääsi, ja jos jännitettä ei muuten synny, rakennat sen itse. Älä siis syytä turhasta riidasta ketään toista. Jos rinnallasi on ihminen, joka uskaltaa ottaa haasteen vastaan ja syöksyä kanssasi seikkailuun, vain taivas on teille rajana. Tylsimykset kannattaa nyt heittää yli laidan.

Onnekkaimmat päivät 9.10. & 25.10.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt pääsee kokemaan déjà-vu-ilmiön. Se, mikä heinäkuussa jäi kesken, tulee nyt luoksesi uudelleen ja antaa sinulle toisen mahdollisuuden. Nyt ei enää kannata lykätä päätöksen tekoa tuonnemmaksi. Onnetar on puolellasi, ja saat myös uutta voimaa näkemystesi ilmaisuun.

Onnekkaimmat päivät 6.10. & 13.10.

Sisältö jatkuu mainoksen alla