On pieniä ja isoja suruja. Tämä on pieni sellainen. Oli pysähdyttävää huomata, että on yksin. Rakkaita voi olla ympärillä, perhettä ja ystäviä, ihmisiä jotka aidosti rakastavat ja joita rakastaa takaisin. Mutta kun rakentaa taloa yksin, niin tajuaa, että sitä on kuitenkin yksin.

Olisi ihanaa saada valita yhdessä kaakeleita ja keittiöitä, jakaa suunnitelmat, haaveet ja ilot. Ja myös paineet, kun rakentamisessakaan kaikki ei aina mene hyvin.

Tosin kun rakentaa yksin itselleen kodin, saa myös tehdä itselleen sellaisen, joka on juuri sellainen kun haluaa ja johon budjetti kestää.

Onneksi veli ja äiti rakentavat kanssani samalle tontille, ja heidän kanssaan saa jakaa projektin. Ilman heitä en tähän pystyisi.

On niin paljon valittavaa. Toinen toistaan ihanampia kaakeleita, takkoja ja keittiöitä. Lattiamateriaaleista, tapetteihin, keittiötasosta keittiökoneisiin, tarjontaan hukkuu. Onneksi rakentamisen taustalla on osaajia, ei sentään tarvitse puuttua sellaisiin asioihin kuin paljonko sementtiä tarvitaan tai kuka sen sementin  tuo. Mutta jo sähköpisteiden sijoittelu voi aiheuttaa myöhemmin harmaita hiuksia ja mietintää, että mitä ihmettä oikein ajattelin...

No, mutu-tuntumalla mennään.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#tuacasa #onnellistensaari #koti #lifestyle #homesweethome #uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen

Tuan kasvokuva Teemu Moisio

 

Kommentit (2)

TapaniM

Hei Tua! Olen 52-vuotias herrasmies, harmaa pantteriksikin kutsuttu ja komeaksi haukuttu. ;) Vene löytyy omasta laiturista, kesämökki saaristosta ja lomaosake Portugalista. Asustelen Etelä-Helsingissä poikamies boxissa, lapset on jo kotoa lentäneet, exän kanssa ollaan ystäviä. Pidän kaikesta kauniista, sisustamisesta, hyvästä ruuasta, taiteesta ja tietenkin viehättävistä naisista. ;) Saisinko sinusta seuraa kenties oopperan ensi-iltaan tai romanttiselle viikonloppumatkalle Pariisiin? Saanen ainakin tarjota lasilliset shamppanjaa, jos ei muuta? 

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat