KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - Tua, nähdessäni hymysi aavistan, että tapaamme vielä uudelleen. - Oletko selvännäkijä? - En, vaan hammaslääkäri.

Okei, tätä en halua kuulla, todennäköisesti et sinäkään?

Hymy on kauneinta mihin voi pukeutua. Mutta kun se ei riitä. Toki hymynaamaa on niin paljon kivempi katsoa kuin sitruunaa, mutta hymy keltaisilla hampailla on hymy keltaisilla hampailla. Jos keltainen väri pukeutumisessa on katseen vangitsija, niin hampaissa sen vaikutus on valitettavasti sama. Valkoiset hampaat viestittävät terveyttä ja itsestään huolehtimista. Ja tänä päivänä se on helposti hoidettu; kotona.

On super tärkeää rakastaa itseään, mutta myös rakkautta toisilta on kiva saada. Yksi sen ilmentämismuoto on pussailu! Ja kuka haluaa pussata suuta, jossa on rivi keltaisia hampaita!? Nyt en siis puhu pelkästään likaisista vaan keltaisista hampaista. Monet nautintoaineet tummentavat hammasluuta ja tekevät hymystä tunkkaisen.  Ja jos siitä saa helpolla valkoisen hymyn, joka kirkastaa koko hymyn, niin mitä oikein odotat?

Olen valkaissut hampaitani jo vuosia ja juossut sitä varten hammaslääkärissä. Sitten kuulin ystävältäni tuotteesta, jota voi käyttää myös kotona. Ei tarvitse enää juosta hammaslääkäriin, ainakaan hampaiden valkaisun osalta.

Otin yhteyttä Suomen Hammasvalkaisuun; koska heillä on markkinoiden tehokkain hampaiden valkaisuun oleva tuotepaketti, joka on myös turvallinen. Pyysin heiltä tuotteita kilpailuun; minä kerron heistä teille ja he antavat minulle palkinnoksi teidän lukioiden kesken 3 hampaiden valkaisupakettia. Win – win. Ainakin kolmelle teistä tulee nyt ihana valkoinen hymy! ARVO 89 €

Kommentoi alle vastaamalla kilpailukysymykseen ja jaa blogi facebookissa:

KYSYMYS: Missä maassa hammasvalkaisun valkaisuaine on valmistettu?

(Vihje: valkoisten hymyjen maassa.) Voittajat ratkeavat perjantaina 23.10. Lisätietoja tuotteesta ja vastauksen kysymykseen löydät heidän sivuiltaan: www.hammasvalkaisu.fi

Sieltä voi ostaa myös heidän tuotteita, jos onni ei suosi. Suomen Hammasvalkaisun valkaisuaine on monikertainen testivoittaja ja hammaslääkäreiden kehittämä ja käyttämä.

Ja miehet! Jos joku luuli, että tämä koskee vain naisia.. think again!

Älä anna maailman muuttaa hymyäsi, anna hymysi muuttaa maailma.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

https://www.facebook.com/SuomenHammasvalkaisu?fref=ts

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy

Tuan kuva: Teemu Moisio

Kommentit (85)

mie ja mie olen mies

usa!!!  .  jep ja mie tahon kans valkosen hymyn  tai ainaski hamphaat siihen hymhyyn.

Lara

No oiskohan USA valmistusmaa, missä kaikki on mahdollista ja unelmat käyvät toteen! Niitä ootellessa, hampaat olisi kiva valkaista :-) tykkään ja jaan infoa eteenpäin.

Ajy

USAssa! Voitto olisi enemmän kuin sata jänistä, sillä en haluaisi luopua aamukahvistani (<3) näiden kellertävien hampaideni tähden..

Vierailija

Vastaus on USA , minä todella tahtoisin itselleni valkoisen hymyn jotta uskaltaisin edes joskus nauraa julkisella paikalla häpeämättä ... JAETTU FACEBOOKISSA !

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat