KAUPALLINEN YHTEISTYÖ   Jokaisessa romanttisessa elokuvassa takkatulen äärellä on tulenlieskojen loimutessa kaksi alastonta vartaloa kietoutuneena toisiinsa luoden varjoja seinille. Ei romantiikkaa ilman takkaa. Siitä viisastuneena päätin ottaa tulevaan uuteen kotiini niitä kaksin kappalein.

On tullut siis aika etsiä kotiini takka. Taloni tulee olemaan kolmikerroksinen ja alimpaan kerrokseen tulee minulle iso makuuhuone, johon tulee myös takka. Odotan jo nyt niitä pimeitä arki-iltoja kun lapset ovat menneet nukkumaan ja voin käpertyä sänkyyn peittojen alle ja katsella takkatulen loimua ja kuunnella puiden ritinää.

Niin kuin ihmisissä, niin luonnonmateriaaleissa on myös eroja. Toiset puut ovat vahvempia ja kasvavat korkeammalle. Toiset vuolukivilajit ovat kestävämpiä ja soveltuvat paremmin tulisijojen korkeisiin lämpötiloihin. Suuri osa Suomen vuolukiviesiintymistä sijaitsee Nunnanlahdessa, Juuan kupeessa. Ensimmäiseksi tutustuinkin juuri NunnaUunin takkavalikoimaan, joka on pääasiallisesti valmistettu vuolukivistä.

Olen etsinyt modernia vähän erilaista takkaa ja nyt se on löytynyt! Nyt pitäisi vaan valita minkä värinen! Mikä väri on sinusta mieleisin? Kommentoi alas ja jaa blogi facebookissa, niin voit voittaa upean puun säilytystelineen (arvo 490 €).

Näyttävä injektoritakka Genius tuo tunnelmallisen lämmön makuuhuoneen sisustukseen. Pienikokoinen, kevyt injektoritakka on turvallinen ja helppokäyttöinen.

Kaikki NunnaUuni-takat varaavat lämpöä erittäin tehokkaasti. Valikoimasta löytyy takkoja niin kodin ainoaksi lämmönlähteeksi kuin energialaskua pienentäväksi lisälämmönlähteeksi. Teknologia ja estetiikka kulkevat käsi kädessä: Kultainen Tuli -palamismenetelmä tehostaa lämmöntuotantoa ja polttaa samalla puut näyttävällä liekillä.

Injektoritakka on suunniteltu koteihin, joihin perinteinen varaava takka ei kokonsa, painonsa tai lämpötehonsa vuoksi sovi. Injektoritakka on kevyt ja varaa lämpöä erittäin tehokkaasti, se ei vaadi massiivisia perustuksia ja takan voi jopa ottaa muutossa mukaan.

Tulisijan sydän lämmittää. Mutta on hyvä muistaa, että ne asiat, jotka lämmittävät silmää, niin eivät ole yhtä tärkeitä kun ne, jotka lämmittävät sydäntä.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

www.nunnauuni.com

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka

 

 

 

Kommentit (60)

-sakke-

Todella upeita ja moderneja noi kaikki Genius takat. Itselleni valitsisin ehottomasti tuon petroolinsinisen.

Lecene

Olohuoneeseen valkoinen, merihuoneeseen petrooli, makkariin punainen, musta takkahuoneeseen.

Keittiösuunittelija

Musta ehdottomasti , jo puhdistuksen helppouden takia. Musta korastaa kivasti muuten vaikka vaaleaa sisustusta ja helppo laittaa pariksi ,vaikka mustat lakanan reunukset. Tyylikästä. Valkoinen hukkuu valkoiseen.

Jenni

Valkoinen ehdottomasti. On sellainen materiaali, että saa helposti puhdistettua.

Jenni

Ehdottomasti itse valitsisin mustan - ei kaikki noet ym näy ulkopuolella ja helppo pitää puhtaana :) meidän sisustus on valkoinen/musta/harmaa ja senpä vuoksi meille ei sopisi kuin musta tai valkoinen. Valkoinen ei tosin meillä pysyisi puhtaana :D itsellä kotona vuolukivi takka, mutta puiden säilytysteline vielä uupuu - vasta muuttaneena ensimmäistä kertaa omaan omakotitaloon ei kaikkea ole ehtinyt hankkia :)

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

Olen itsekin vähän kääntymässä mustaan.. no, vielä on aikaa miettiä!

Toivottavasti onni suosii sinua puutelineen kanssa!  Hyvää viikonloppua!

Vierailija

Minä olen kyllä ehdottomasti petroolin sinisen kannalla. Makuuhuoneeseenhan pitäisi aina valita viileitä / kylmiä värisävyjä. Ja vastavärit täydentävät toisiaan; sininen ja keltainen liekki. : )

Rihva

Vanhan purettavan alta paljastuvalle lattialle musta kivi ja sen pälle vaaleaa seinää vasten upea musta injektoritakka.

k

Valkoinen on raikas ja modernimpi! Musta taas perinteisempi. Eli kumpaa tyyliä hakee.. Itse valitsisin niistä ja kyllä tuo valkoinen on aika houkutteleva ?

Mirkku

Ehdottomasti musta! ? Valkoinen ois kans kiva, mutta musta helpompi pitää puhtaana ku siinä ei niinkään kaikki lika näy :) ja musta korostuu paremmin :)

Pulmu

Musta ehdottomasti, aina tyylikäs, ei vaisu, antaa tilaa tarvittaessa muille värelle:)

Marsu

Valkoinen. Ei sido ja voi siten halutessaan vapaammin vaihtaa tulevaisuudessa makuuhuoneen tekstiilien väritystä.

soleil

Valkoinen olisi valintani! :) Väriä huoneeseen sitten muilla sisustuselementeillä ja tekstiileillä.

Pia

Musta tai sit vois olla vaikka tuo sininen..etsin just tällästä vaihtoehtoa!!! Jesss, mä niin meen heti huomenna hankkimasn tän!!!

Susa

Musta. Puhdistuksen puolesta kyllä, mutta etenkin siksi, että antaa parhaimman kontrastin tulen loimulle ja tuo liekkien lämmön parhaiten esille.?

Lodu

Musta mun mielestä! :) meillä valkoinen ja kokoaika pitää puhdistaa ja hinkata, jos ei halua mustia sormenjälkiä ympäriinsä. :D erottuisi myös hyvin seinästä. :)

Ria Hafren

Valkoinen on kaunis. Musta on minusta synkkä ja kamala! Sininen sopisi kyllä myös kotiini, kun on sininen sohva, sininen nojatuoli, sininen rullaverho... Kodissani ei ole muuta mustaa kuin TV. Haluaisin, että se olisi valkoinen tai sininen. - Löytyykö Sinistä TV:tä??

Minneldson

Ehdottomasti valkoinen. Kevyen ja ylellisen näköinen. Luo kauniit puitteet luukussa palaavalle tulelle. 

Airi

Valkoinen käy kaikkeen sisustukseen, se olis valintani. Katsellessa tuota ylläolevaa kuvaa valkoinen takka sopii hyvin, väriä saa tyynyillä, verhoilla tms, mitkä on helppo vaihtaa vuodenajan tai sen hetkisen mieltymyksen mukaan.

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat