Kun juuret ovat syvällä ei tarvitse pelätä tuulta. Tuulen suuntaa ei myöskään voi muuttaa, mutta voi säätää purjeet niin, että tavoittaa päämäärän. Tänään piti saada tuulen kaatama aita pystyyn.

Joulupukin tuomille hanskoille tuli jo käyttöä, kun pääsin tänään lähes 70-vuotiaan äitini kanssa raksalle nostamaan tuulen kaatamaa aitaa. Tapaninpäivä eli toinen joulupäivä on joulunseudun kirkkopyhä, ensimmäisen marttyyrin Stefanoksen ja hänen myötään kaikkien marttyyrien muistopäivä. En ollut ihan innoissani lähdössä ulkoiluttamaan uusia hansikkaitani, joten marttyyrien muistopäivä osui ainakin teemaltaan tuntemuksiin.

Kun tulin tontille, näin, että aita on kiinni sementtilaatoissa, jotka olivat myös kaatuneet. Olin varma, ettei meillä olisi mitään mahdollisuutta saada aitaa nostettua pystyyn kaksistaan. Äitini taas ajatteli, että hän ei saa aitaa ylös yksin. Kun uskoo itseensä, niin kaikki on mahdollista.

Joskus pelko on korkein aita, tosin jos vain mahdollista, niin on parempi rakentaa pitkä pöytä kuin pitkä aita.

Aita oli pystyssä hetken punnerruksen jälkeen. Nostin vielä sementtipalkit aidan palkkien päälle, jotta aita pysyisi paremmin pystyssä seuraavassa tuulen myräkässä. Kun uskoo ensin itseensä, niin muut uskovat sen jälkeen myös sinuun.

Tapaninpäivän perinteisiin kuuluu tapaninajelu, mieluiten hevosella. Tuntuu, että tämän päivän hevosvoimat on käytetty aidan pystyyn nostamisessa, joten iloiset rekiretket jätän muille ja toivotan hyvää Tapaninpäivän iltaa.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi

Kommentit (0)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat