Marilyn Monroe sanoi: "Koirat eivät koskaan pure minua, ihmiset purevat." Yrittäjä haukkaa myös usein enemmän, kuin mitä pystyy pureskelemaan -ja oppii nopeasti, koska pelkästään huulia puremalla ei tässä elämässä pärjää.

Sen tarkemmin avaamatta inspiraatiota tauluun, niin maalaamani Bite me -taulu on kuitenkin inspiraation lähteenä ja tilan keskipiste, kun suunnittelen vieras WC:tä tulevaan kotiini.

Elämä muodostuu yksityiskohdista. Löysin mahtavan kaakelin amerikkalaisesta kaakeliyrityksestä. Se on suunniteltu varta vasten erään hotellin kylpyhuoneisiin, mutta toivon että saisin niitä yhden myös omaani!

Musta-valkoiset lattiakaakelit ovat mielestäni dramaattiset. Mustalla tosin näkyy kaikki ja isolla alueella se voisi käydä silmiin, mutta tällainen lattia on kuitenkin vieras wc:en suunnitteilla.

Lattian ruudutus toistuisi yksivärisenä kylpyhuoneen lavuaarissa. Nyt pitää vielä löytää, mistä nämä löydän!

Unelmointia ei kannata lopettaa heräämiseen.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

PS. Taide on nyt muutenkin lähellä sydäntäni; lähinnä TESLA Charity Dinner Galan puitteissa, jossa on mahtava hyväntekeväisyystaidehuutokauppa Kummien hyväksi! Käy tutustumassa upeisiin teoksiin ja tule mukaan gaalaan!!

https://www.facebook.com/CharityDinnerGala/

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinikoiden Kummit ry #marokkolainen ornamentti #vieras WC

Kommentit (0)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat