Hyvää isänpäivää ja onnea voittajille!

Bretellen solmio ja taskuliina palkinnon voittivat 12 onnekasta. Solmiot ja taskuliinat on tehty käsinvärjätyistä silkkilangoista ja ne on ommeltu käsin Comossa, Italiassa. Bretellessä on 1000 erilaista solmiota ja 800 erilaista taskuliinaa.

Kilpailussa kysyttiin lempiväriä. Joulun aika on lähestymässä ja väri punainen mielletään joulun väriksi. Se viestittää valtaa, voimaa ja luotettavuutta, ja on myös rakkauden väri.

https://www.facebook.com/Bretelle-312251162196975/?ref=hl

Kilpailun voittivat: black, Micke, nakki, Haba, Tommy, Kari, List 71, jörri, jukkis, Jan Bäckström, Michael Belfrage ja Yrsaunelma.

Onnea voittajille! Otatteko minuun yhteyttä tua@bretelle.fi

Ihanaa isänpäivää!

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat