Tiedän miltä tuntuu kaatua rappusissa, niin että kylkiluut murtuvat. Tiedän myös, että siitä pääsee ylös. On liian hidasta mennä elämässä vain rappunen kerrallaan, mutta näin sen ei myöskään olisi pitänyt mennä. Rakennustyömaalla tehdään nyt taloon rappusia. Kellarin rappuset ensimmäiseen kerrokseen on valettu, tosin en tiedä, millä ne päällystettäisiin. Osaatko sinä neuvoa?!

Se rappusista. Vuodenajat muuttuvat, ihmiset eivät. Miehen ei kuulu alistaa naista. Vahva nainen tarvitsee rinnalleen vahvan miehen, miehen jonka lähellä nainen voi olla myös heikko. Siihen ei tarvita rappusia.

Olen vähitellen alkanut ymmärtämään, että sanonta nainen on Venuksesta ja mies on Marsista, on niin totta. Miehet ja naiset ovat erilaisia ja hyvä niin, sitä pitäisi myös ymmärtää elää sen mukaan. Tosin jos vaikka välillä tuntuukin, että ei voi ymmärtää miehiä, niin miehet ovat naisista kyllä aivan pihalla. Ihmisuhteissa, jotkut naiset sanovat toista ja tarkoittavat aivan toista, miehet taas eivät sano mitään; yritä siinä sitten kommunikoida.

En myöskään ymmärrä naisia, jotka haluavat olla kuin miehiä. Osaan vaihtaa autoon renkaat ja ajaa nurmikon, mutta mielestäni ne työt kuuluvat miehille ja kun taas nainen pitää huolta miehestään ja itsestään, niin suhteet toimivat. On olemassa miehen rooli ja naisen rooli ja toki niiden rinnalla kaikki kukat voivat kukkia. Mutta kuka nainen haluaa tossun, jos voi saada perheen pään?

Talooni tulee kolme kerrosta, on paljon rappusia ylös ja alas.  Elämä menee muutenkin ylös ja alas, siitä päivästä kun tänne saavumme ja siihen päivään kun täältä lähdemme. Jotkut elävät eilisessä, toiset taas huomisessa. Pitää antaa anteeksi eilinen, jotta huominen voi olla yhtä hyvä kuin tänään. Elämässä ei niinkään tärkeä ole määränpää, vaan matka sinne.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset

 

Kommentit (9)

Else

? Tasa-arvoa vaativassa ja vaalivassa Suomessa nämä mielestäni luonnolliset ja kauniit sukupuoliroolit tuntuvat usein unohtuvan. Yrittäjänä on myös vaikea toisinaan antaa päätäntävaltaa puolisolle, mutta renkaita en tule ikinä vaihtamaan.

Tua, 

älä päällystä portaita - ovat niin tyylikkäät noin!

Rakentamisen iloa,

Else

YrsaUnelma

Huh huh ja viel kerran huh huh.. Nämä kaikki julkisuuteen pyrkivät blokkarit ym.., on Satua ja Tuaa.. Molemmat exiensä avulla julkisuuteen päässeet.. Satu Matti Nykäsen ja Tua Esa Tikkasen. Kukaan ei heistä tietäisi jos eivät ko. miesten kanssa olisi olleet..

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

YrsaUnelma, ensiksi kiitos kun luit blogin! ;) Enkö siis mielestäsi saisi kirjoittaa blogia, koska olen ollut joskus naimisissa julkisuuden henkilön kanssa? Onko viellä joku toinenkin työ mikä on mielestäsi minulta kielletty?

Tämä oli kyllä ihan päivän paras! :D Ihanaa sunnuntaita sinulle myös! ;)

PS: Get your fact's right!! Satu Ruotsalainen oli yleisurheilija!! Ja Sussu on nyt vaan muuten huippu tyyppi!!

Lecene

No huh huijaa tietäjälle taas...

Kyllä Tua oli kartalla jo ennen Esaakin Suomen nuorimpana hotellinomistajana. Kysys vaikka siltä sun herra Googlelta tietoa enemmän.

Rappuset lakkaisin

Lene

Hei,

En tiedä minkälaista tunnelmaa tavoittelet ja mikä on lattiamateriaali mutta itse olen käyttänyt suunnittelemissani kohteissa paljon sisalmattoa portaissa. T. arkkitehti

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat