Olin 19-vuotias; seisoin Saksassa yksiöni keittiössä ja mietin miten keitetään vettä. Kotona oli ollut äiti, joka teki aina kaiken meidän puolesta. Nyt olen itse 3 lapsen äiti ja poikani osaavat tehdä jo aika itsenäisesti lihapullista banaanilettuihin. Ajat ovat muuttuneet ja keittiössä häärääminenkin voi olla koko perheen yhteinen harrastus.

Meidän perheessä kaikki syö kaikkea, ellei nyt jokin tietty raaka-aine tule ihan korvista ulos. Pakottaa ei pidä koskaan, edes maistamaan ja jos jääkaapissa pitää terveellistä hyvää ruokaa; sitä syö terveellistä hyvää ruokaa.

Lauttasaareen nousevassa talossa alkavat kohta sisätyöt; keittiö, kodin sydänkin alkaa kohta rakentumaan. Kun tietää mitä haluaa ja ymmärtää myös budjetin päälle, niin se on hyvä pohja keittiön metsästykselle. Kiertelin eri keittiöliikkeitä, kun veljeni kertoi, että he olivat löytäneet hyvän keittiön Keittiömaailmasta. Betonia, kiiltävää valkoista ja tummaa kiveä; siitä on minun tuleva keittiöni tehty.

Myöhemmin tulevasta keittiöstä lisää!

Siihen asti; keliaakikon keittiössä letut ovat jauhottomia.

Kahden raaka-aineen ihme lettu; muutama banaani ja muutama muna sekoitetaan keskenään ja seos kaadetaan pannulle. Ja koska tekosyyt eivät myöskään polta kaloreita, niin banaaniletut ovat terveellinen ja kevyt vaihtoehto herkutteluun!

Banaani-kananmuna seos kypsyy pannulla miedolla lämmöllä hiljalleen.

Kun puhuu puhelimessa ja unohtaa letun liedelle, niin tässä on tulos. Jos kuitenkin on tehnyt siitä ns. paksun pannukakkumaisen, niin hyvällä tuurilla palaneen pohjan saa pois.

Banaanilettu maistuu hyvälle mm. rasvattoman jugurtin ja ananaksen kanssa.

Ja koska elämä on lyhyt; kannattaa syödä jälkiruoka ensin.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

http://www.keittiomaailma.fi/lahin-myymala/helsinki/keittiomaailma-helsi...

Keittiöblogeja vastaan olen saanut alennusta tulevasta keittiöstäni.

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat