Naisten vaatteet ovat tänä päivänä usein silitysvapaita. Miesten paidoille on keksitty silitysrobotti tai sitten kannattaa siirtyä paitoihin, jotka on valmistettu silitysvapaasta puuvillasta, koska tämän päivän naiset eivät ole silittäjiä, ainakaan paitojen.

Olin tällä viikolla tekemässä ruotsalaisen ETON paitamerkin paitatilausta syksyksi 2016. Miesten paidoissa maksaa kangas; mitä enemmän puuvillasäikeitä kankaassa on ja mitä pidempiä langat ovat, sitä kalliimpi kangas. Tuplastinyöritetystä puuvillalangasta kudottu puuvillakangas kuuluu jo monen kuluttajankin sanavarastoon. Miehet tietävät, että napit voivat olla aitoa helmiäistä, napit ommeltu kiinni liljankukkaompeleella ja kauluksenkovikkeet ovat usein irroitettavassa; suomalaiset miehet ovat laatu- ja trenditietoisia, varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Tyyli on henkilökohtaista ja sillä ei ole kovinkaan paljon tekemistä muodin kanssa. Muoti muuttuu hetkessä, mutta tyyli on ikuista. Miesten laadukkaat pukupaidat pysyvät hyvinä vuosia; klassinen tyylikkyys on myös ajatonta.  Siksi miesten pukupaitojen pitää kestää. Minä valitsin liikkeeseeni Bretelleen ETONin paidat -kauppiaan näkökulmasta tosin, ne kestävät ehkä liiankin pitkään.

Tämän talven mallisto on tällä hetkellä -50% helmikuun loppuun; valikoima paidoissa on laaja, varsinkin slim paidoissa! Tosin isoillekin miehille voi tehdä vielä upeita löytöjä. BRETELLE, Korkeavuorenkatu 15, 00130 HELSINKI. P. 09 278 4778

Sininen väri viestittää luottamusta, itsevarmuutta ja lojaalisuutta, ehkä se siksi on usein business paidan väri. Siniseen väriin on myös helppo yhdistää muita värejä. Vaaleansininen paita onkin yleisin pukupaidan väri, mutta on hyvä muistaa, että se on työpaita, eikä sovi tilaisuuksiin, jotka alkavat klo. 18.00 jälkeen.

4.3. järjestän Tesla Charity Dinner Galan Kalastajatorpalla; siellä pääsee myös tutustumaan ETON:in kevät 2016 muotiin!

https://www.facebook.com/CharityDinnerGala/?ref=hl

Tosin on hyvä muistaa, että vaatteet eivät tee miestä -mutta ei se pahaakaan tee.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinkoiden kummit ry #ystävänpäivä #ETON

Kommentit (6)

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

Miehet 100varmasti osaa silittää!! Mutta se on myös 100 kertaa helpompaa kun puuvilla on käsitelty silitysvapaaksi! Ja se, että puuvillakankaita on lähdetty kehittämään tähän suuntaan, niin sillä on varmasti yhteys siihen, että miehet tänä päivänä usein silittävät omat paitansa! :)

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

Ei vaan kehitystä! Arkea helpottaa, kun paita siliää helpommin ja onneksi tämän päivän mies usein silittää myös itse! Tosin onhan se myös hieno ele toiselta jos välillä silittää toisen puolesta, puolin ja toisin! :)

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

Roikotan jokaisesta blogistani sitä yhtä sanaa, joka eniten kuvastaa sen kyseisen blogin sisältöä! Toivottavasti sait "mainoksesta" jotain kuitenkin irti! Moni suomimies -olettaen, että olet mies- pukee Suomessa sinisiä paitoja esim juhliin päälle tai jynssää raudoilla paitojen ryppyjä epätoivoisena! Mukavaa viikonloppua! :)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat