YSTAD tunnetaan Wallanderista, murhista ja upeista hiekkadyyneistä. Ruotsin Skånessa sijaitseva vilja-aitta on monelle tuttu TV:stä, mutta paratiisi, joka on muuten monille vielä vieras.

Ystadiin on hyvä tulla Suomesta ensin Tallink Siljalla yli Turusta Tukholmaan ja sitten ajaa muutaman tunnin kohti eteläisintä Ruotsia. Ystadista on myös helppo tehdä päivän vierailu Tanskan Köpenhaminaan tai Legolandiin.

Missä majoittua Ystadissa? Ohessa 3 suositusta: huoneisto tai pihatalo keskustassa ja idyllinen mökki rannikon tuntumassa!

Täältä lisätietoa ja varauksiin: www.klostergatan13.se

Hinnat ruotsin kruunuissa sek 4900,- / 6900,- per viikko sesongista riippuen. Kesällä viikottain la-la, muulloin min. 3 yötä á sek 1000,-. max 5 henkilöä / kohde.

HUONEISTO 2 mh, oh, keittiö, kylpyhuone + sisäpuutarha

PIHATALO ydinkeskustassa

MÖKKI 3 mh, oh, tupakeittiö ja kylpyhuone

Maalaisromantiikasta ja happirikkaasta ilmasta saa nauttia mökin etu- ja takapihalla; ilmassa tuoksuu meri.

Yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta, jotka ovat avaraa yhtenäistä tilaa. Vuodepaikkoja löytyy tarvittaessa 5:lle vieraalle alakerran masterbedroomin lisäksi.

Lisätietoja vuokramökistä saat täältä: www.klostergatan13.se

Maaseudulla pääsee tekemään tuttavuutta myös eläinten kanssa. Lähimaastossa on runsaasti lehmiä, lampaita ja hevosia.

Ystadin upeat hiekkadyynit ja rannat ovat kävelymatkan päässä. Pellon takana siintää merenranta.

Ystadin keskusta on täynnä vanhoja kauniita rakennuksia ja mukulakivikatuja pienine kahviloineen ja putiikkeineen. Useita kilometrejä pitkä valkoinen hiekkaranta odottaa aivan kulman takana. Suosittuna kesäkaupunkina turisteja on Ystadissa kesällä paljon ja se on merkittävä elinkeino; joten loma-asuntoja on myös tarjolla. Tukholmalaiset saapuvat myös kesällä Ystadiin, vähän niinkuin Helsinkiläiset Hankoon.

Ystadissa on myös upeita kirpputoreja, joista voi tehdä mahtavia löytyjä! Lisää niistä:

http://www.gloria.fi/blogit/tua_casa/ala_luota_siihen_mita_naet_suolakin...

Menestystä ei voi omistaa, se on vuokralla ja sen vuokra on auki joka päivä.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#Ystad #vacationrental #loma-asunto #loma-asunnot #vuokraaasuntoystadista #hiekkadyynit #beach #vacation #summer #hollydayrental #asuntovuokraus #ruotsi #lomaystadissa

Kommentit (0)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat