Seinään on turha hakata toivossa, että siihen tulisi ovi. Joidenkin ovienkin kuuluu säilyä suljettuna. Uskon, että jos jokin menee liian vaikeaksi, sen ei ole tarkoitus tapahtua. Sitten on tavat; ihmiset eivät ole koiria, jotka oppivat uusia temppuja.

Se ovi, jonka avaamme joka päivä ratkaisee millaista elämää elämme. On itse vastuussa omasta elämästään ja siihen ketä ovesta laskee sisään.

Kun taas sulkee oven menneisyyteensä, niin katkeruuden ja vihan kuuluu jäädä oven taakse, muuten elää yhä menneisyyden vankina. Sitten on ovia, joiden ei olisi koskaan pitänyt edes mennä kiinni. Ei auta vaikka sanotaan, että kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu. Virheen tekeminen ei kerro ihmisestä, vaan se, miten sen korjaa.

Ei se, kuinka iso talo on, vaan kuinka onnellinen koti; tämä upeus on molempia!

Avaan oven sisareni kotiin; astu sisään!

Ulkoapäin se näyttää pienkerrostalolta, jossa asuisi useita perheitä, mutta Ystadin keskustassa, kirkkoa ja nunnaluostaria vastapäätä oleva 4-kerroksinen rakennus on sisareni ja hänen perheensä koti. Talo on 1800-luvulta, mutta täysin remontoitu sisältä. Se on kuitenkin säilyttänyt vanhan talon hengen kattoparruineen, vanhoine portaineen ja korkeine huoneineen. Sisäpihalla on romattinen piharakennus ja talon ulkoasu on aivan erilainen kuin kadulle päin.

Marimekkoa ei pääse pakoon edes Ruotsissa.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

PS. Tai vaan hyvin kasvatettu! 😉

#Ystad #koti #marimekko #lomaruotsissa

Kommentit (4)

Vierailija

Kauniita kuvia komeasta kodista.
Odotan innolla miten ihana sinun ja lasten ikiomasta teille tehdystä kodista tulee. - Oma tupa - oma lupa.

Tua - Talo elää tavallaan ja vieraat liikkuu ajallaan. 😉 Pitää paikkansa Marimekonkin suhteen.

Suloista suvea.

Else

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat