KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Talo on rakennettu harkoista ja sementistä, koti taas rakkaudesta ja unelmista. Päätän jokaisen blogini lauseeseen: "Koti on siellä missä sydän on." Kotimaisissa Vanamon tuotteissa lause tuli vastaani mm. lautasissa. Lause ei ole vain rivi sanoja; ilman sydäntä, koti on pelkkä talo.

INSPIRAATIO Vanamon mallistoihin tulee luonnosta, sen harmoniasta ja kauneudesta. Ensimmäisen astiamalliston tuotteiden kyljissä seikkailevat linnut, kukat ja perhoset,tuoden viestiä luonnosta ja satujen ihmemaasta. Kuvitus on tehty Vanamossa ja astioiden valmistuksesta huolehtii perinteikäs Figgjo AS Norjassa.

Astioiden laatu on kestävää vitroposliinia ja ne toimivat arjessa ja juhlassa.
Kaikki osaset soveltuvat niin uuniin, mikroaaltouuniin, konepesuun kuin pakastamiseenkin.

Astioiden kuvituksessa on kolme erilaista teemaa, mustavalkoinen lintuteema, värikkäämpi Äiti Maa-hahmo kukkineen ja kolmantena teemana on tyyliteltyjen retrokukkien keskellä seikkaileva enkeli. Tuotteita voi ostaa heidän verkkokaupastaan: http://77.240.19.19/~vanamogroup/kauppa/

Tee sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi. Olen aina sanonut, että on vain yksi elämä. Ei voi ajatella vain itseään, mutta onneton ihminen tekee harvoin ympärillään olevat ihmiset onnellisiksi.

Onnea tarvitset nyt myös voittaaksesi kaikki kuvissa olevat astiat itsellesi! Jaa blogi ja kommentoi mikä tekee sinut onnelliseksi! Arvonta suoritetaan viikon kuluttua.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Lisätietoa Vanamosta ja heidän tuotteistaan: http://www.vanamogroup.fi/

Vanamo Group Oy on vaatetuksen, tekstiilien ja käyttötavaroiden suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Heidän tuotteensa suunnitellaan Suomessa ja valmistutetaan parhaissa mahdollisissa hankintalähteissä niin, että laatu, mukavuus ja kestävyys on huomioitu.

 

 

Kommentit (16)

ilenna

Onnelliseksi tekee tällä hetkellä terveenä olo. Terveyttä ei osaa arvosta vasta kun on taistellut pari vuotta vakavan sairauden kanssa.

Ansku76

Onpa kauniita astioita :) Olen aina tehnyt asioita mikä tekee minut onnelliseksi ja paljon myös niitä juttuja mistä en niin paljon välitä mutta on lähimmäisilleni ja tutuille tärkeitä. Niin elämä pysyy tasapainossa, vaikkei se aina helppoa ole.

Vilmax

Vaikean sairauksen jälkeen alkaa arvostamaan asioita erilailla. Ja usein onnellisuus yllättäen löytyykin vaikka arkiaskareista, kivuttomista päivistä tai vaikka siitä, että saa tässä kirjoitella tätäkin.

Nina Hautala

Arjen pienet ilot saavat onnelliseksi, pieni kohteliaisuus kesken päivää, lasten hymy, auringon pilkahdus, hyvä kirja

Essuton

Onneksi koti on kaunis kun oma terveys ei. Kauneus ympärillä pitää henkisen puolen hyvänä.

Marsu

onnelliseksi tämän tytön tekee oma rakas kissa ja mies ja oma perhe: isi, äiti, pikkuveikka ja pikkusisko ♥

Tintti

Onnelliseksi minut tekee se että jään tammikuun puolessavälissä 11 kuukauden mittaiselle vuorotteluvapaalle hoitamaan itseäni :)

Hippu

Onnellisuutta tuottavat monet asiat, mutta oma ja läheisten terveys on ihan perustavia onnellisuuden tekijöitä. 

Marjan Hetkiä

Minut teki onnelliseksi juuri nyt tämä kauniisti kirjoitettu ja kauniilla astioilla kuvitettu postauksesi. Lisäksi minut tekee onnelliseksi luonnossa liikkuminen ja kun sieltä löydän kameran linssiin ihania pieniä asioita kuvattavaksi. 

Tiinash

Onnelliseksi tekee se, nyt siis tällä hetkellä että päivä rupeaa olemaan jo pidempi :) Onnelliseksi tekee läheisten hyvinvointi ja positiivisuus. Onnellinen en ole tällä hetkellä alkavasta flunssasta :(

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat