Tässä on entinen ja tuleva kotikatuni.

Olen Tua, 43-vuotias 3 lapsen äiti ja yrittäjä.

Vuonna 2003, 12 vuotta sitten, muutin vanhempieni kotitalon siivestä ja samalla heidän siipien suojasta muualle ja perustin oman perheen.

Lauttasaari on onnellisten saari, lähellä Helsingin keskustaa ja samalla luonnon keskellä; oma pieni kaupunkinsa. 2015 on aika palata samalle tontille,
josta lähdin, omien lasteni kanssa ja rakentaa meille uusi koti, saada perheelle uusi alku.

Samalle sukuni tontille rakentavat myös äitini ja veljeni perheineen. Tuki ja turva ovat siis lähellä ja projektin ilot ja surut saan jakaa perheen kanssa. Ja nyt myös teidän kanssanne, uuden blogini lukijat!

Tämä oli nuoruuden kotitalo Lauttasaaressa, nyt tilalle nousee paritalot neljälle perheelle.

 

Olen oikeastaan aina asunut omakotitalossa. Nurmikonleikkuu on tuttua. Kaakelit ja tapetit osaan valita, mutta minulla ei ole sitten mitään hajua, mikä lämmitysjärjestelmä olisi paras - vielä. Niistäkin asioista otan selvää hyvää vauhtia.

Nämä ovat Ollin oppivuodet, tämä matkani talon rakentamiseen. Paras matka on kotimatka, ja tämä tie vie minut sinne.

#tuacasa #onnellistensaari #koti #lifestyle #homesweethome #uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi

Kommentit (8)

Kotiinpaluu

Sinulla on sitten aika samanlainen paluu tiedossa kuin minullakin, paitsi että palaan nimenomaan siihen lapsuudenkotiini asumaan enkä rakenna uutta! Ja Lauttasaari on ihana paikka.

Else Stenvall

Tua on loistava esimerkki ahkerasta ja työteliäästä naisesta, joka elää ja tekee paljon työtä.

ylpeä olen sinusta ystäväni.❤️

AnneliYK

Hei Tua! Ihanaa kun olette perheesi kanssa noin läheisiä ja tulette niin hyvin toimeen, että voitte tuolla tavoin muuttaa asumaan yhteen ja samaan taloyhtiöön! Ja vielä viedä rakennusprojektinkin yhdessä läpi! Olen suoraan sanottuna kade, itse en ikinä pystyisi riitaantumatta muuttamaan veljeni ja hänen vaimonsa kanssa naapuritaloihin, siinä olisi sota päällä alta aika yksikön. :) Kerro sinä vinkkisi meille miten perhesopu ylläpidetään rakennusprojektin aikana? Sehän on varsin hermoja raastavaa aikaa, meillä meinasi avioerokin tulla kun taloa rakensimme, monelle on kuulemma tullutkin... :) Tsemppiä ja onnea uuteen kotiin! Terkuin Anneli

Vierailija

Anneli: kiitos viestistä! Projekti vasta alussa, mutta perhe on aina ollut meillä läheinen ja tiiviisti yhdessä, mutta aika näyttää kun projekti etenee! #❤Myfamily

Bubble bath time

Onnea rakentamiseen. Seuraan mielenkiinnolla sen etenemistä. Tuttuja seutuja kuvissasi. Olet rohkea ja määrätietoinen nainen, arvostan. 

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

Kiitos Bubble bath time! Kiitos viestistä ja kehuista, ne lämmittävät aina mieltä. Eiköhän tässä pikku hiljaa päästä eteenpäin. Ihanaa viikonloppua! :)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat