Kööpenhaminan metropolialueen asukasluku on n. 2,0 miljoonaa ja se on täynnä hyvin pukeutuvia miehiä. Yksi merkittävä vaikuttaja on vuoden parhaaksi valittu miesten vaateliike Herrernes Magasin by David K.

Liikkeen karismaattinen omistaja David Krarup pitää Tanskan TV:ssä omaa pukeutumisohjelmaa ja on tunnettu kasvo pukeutumisen ammattilaisena Köpiksen katukuvassa. Oli mahtavaa tutustua Davidiin tämän viikkoisella Tanskan työmatkalla.

Liikkeen Herrernes Magasinen tekee erilaiseksi mm. se, että siellä on asiakkaille baari; vaatteiden oston lomassa voi nauttia virvokkeita ja näin ostopäätöksetkin menevät sujuvammin ja shoppailu voi olla miehillekin nautinto. http://www.davidk.dk/

Liike on kuin aarreaitta miehelle, joka haluaa pukeutua kuin herrasmies -persoonallisesti. Yhden asiakkaan ympärillä pyöri useita miesmyyjiä ja palvelu on jo itsessään elämys. Myyjät olivat jo omalla pukeutumisella muodin edelläkävijöitä ja tekivät työtään intohimolla.

Rusetti ja taskuliina ovat myös Tanskassa trendimiehen asusteita. Uutta miesten muodissa on takin rinnukseen kiinnitetty kangaskukka. Niitä valmistetaan useista eri materiaaleista. Bretellen mallistoon kukat tulevat myös jo loppuvuodesta! On mahtavaa päästä tekemään liikkeen kanssa yhteistyötä ja odotamme innolla, että BRETELLE näkyy tulevaisuudessa myös Köpiksen miesten katukuvassa.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka

https://www.facebook.com/Bretelle-312251162196975/

kuva moottoripyörästä: Brian Martin Rasmussen

 

 

Kommentit (4)

Uraäiti

Oho - vaatekaupassa baari! Cin cin :D Koskahan tuollainen idea rantautuisi meille...

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

Hei Uraäiti.. Suomessa suhtautuminen ja laki alkoholiin on vähän toinen kuin monissa muissa Euroopan maissa.. ei taida vastaavaa olla ihan heti odotettavissa! :) Ja taitaisi ensimmäiset viritelmät kaatua tai muuttua baarin antimet maksullisiksi!! :)

Lecene

POKS! Onnea maailman valtauksellenne.  Mitä, mitä,mitä, onhan Meslewisssäkin ollut aina espressoa,capuzzinoa, teetä ja kuplivaa tarjolla, kera pienen purtavan<3<3<3 Pienistä asioista tulee kokonaisuus ja onnelisena luotu kokonaisuus näyttää ja  tuntuu kantajastaankin hyvälle<3

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

Kiitos onnentoivotuksista.. ei taida alkoholin tarjoaminen olla vaateliikkeissä kaupanedistämiseksi Suomessa laillista.. Tosin ihan ymmärrettävää, vaikka baari ja sen antimet olivatkin miesten mieleen liikkeessä. :)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat