Aidossa ystävyydessä ei ole kyse erottamattomuudesta, vaan siitä, että vaikka meidät erotetaan, niin mikään ei muutu. Rakas Ines, RIP.

Olin viime keväänä järjestämässä Roosa nauhan hyväksi Charity Dinner Galaa, ja saimme kerättyä yli 10 000 euroa. Tein tapahtuman parhaan ystäväni muistolle.

Tänään alkaa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys, joka jatkuu lokakuun loppuun asti. Roosa nauha kerää varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen, erityisesti rintasyövän tutkimukseen, sekä sairastuneille tarjottavan neuvonnan ja tuen turvaamiseksi. Syöpä koskettaa meitä jokaista, ja nyt voit sinäkin olla mukana auttamassa!

Kampanjan slogan "Käsi sydämellä" kuvaa ajatusta siitä, että auttavia käsiä ei voi koskaan olla liikaa - ja jokainen meistä voi pienilläkin teoilla muuttaa maailmaa.

Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla nauhan (hinta 3 €). Tämän vuoden Roosa nauhan on suunnitellut vaatesuunnittelija Katri Niskanen (kuvassa). Keräysvarojen avulla syöpätutkimus etenee, ja sairastuneet saavat entistä parempaa hoitoa ja tukea.

Olen tehnyt hyväntekeväisyyttä paljon ja kauan, jo kohta 20 vuotta. Ensimmäinen hyväntekeväisyystapahtumani oli Lastenklinikoiden Kummit ry:n hyväksi ja nyt on taas aika auttaa heitä. Järjestän 4.3.2016 Hilton Helsinki Kalastajatorpalla seuraavan Charity Dinner Galan. Tapahtumassa on hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa huutokaupataan tunnettujen taiteilijoiden sekä julkisuudesta tuttujen henkilöiden taidetta. Lisää tietoa tapahtumasta saa: https://www.facebook.com/CharityDinnerGala

Mutta tänään: käsi sydämellä, Roosa nauha rinnassa.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#tuacasa #onnellistensaari #koti #lifestyle #homesweethome #uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys

Iltapuku www.meslewi.com 

Kuva Pasi Liesimaa

 

 

Kommentit (2)

-pp_iida

Tyypin mukaan näytät ihan prinsessalta ja voisit muuttaa asumaan Neidin huoneessa olevaan pinkkiin prinsessa-linnaan. :) Että tervetuloa vaan! 

Isotätini (ja kummitätini) menehtyi viime viikolla rintasyöpään ja hautajaiset ovat ensi viikolla. Tänään ostin itselleni Roosa nauhan. Hyvin pienelläkin ostoksella on suuri merkitys. 

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

Pikku prinsessalle vaaleanpunaiset terveiset ja voimia tulevaan.

Yksin saa aikaan paljon, yhdessä niin paljon enemmän!

Ihanaa syksyn jatkoa teille! <3, Tua

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat