KAUPALLINEN YHTEISTYÖ  Älä koskaan anna muiden arvioida minkä arvoinen olet. Suomessa arvioitiin Joulupukin arvoksi 0 €, kun samaan aikaan USA:ssa se arvioitiin yli miljardin arvoiseksi. Mitä se kertoo meistä suomalaisista? Ei totuutta. Minä uskon Joulupukkiin ja itseeni; usko sinäkin.

Kanadan ranskalainen, vuosien saatossa suomalaistunut André Noël Chaker kirjoitti kirjan; Joulupukin unelma. Kirja kertoo siitä miten Joulupukista tuli Joulupukki ja se on uudenlainen opas unelmien toteuttamiseen. Joulupukin unelma on sadun muotoon kirjoitettu opas siihen, kuinka unelmista tehdään totta. Se on koko perheen tarina, mutta soveltuu myös kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

Olin tänään mukana André kirjan julkistamistilaisuudessa Kansallisteatterissa. Tilaisuudesta olisi voinut maksaa. André on fantastinen puhuja ja esiintyjä; mies joka laittaa itsensä koko olemukseltaan likoon.

Mikä sitten on tärkein unelmani? En kuiskannut Joulupukin korvaan toiveitani tai unelmiani. Uskon, että niitä ei tavoita kuiskaamalla vaan niiden eteen pitää tehdä töitä. Voit saada mitä haluat, kuin vain haluat tarpeeksi. Vai voitko?

Elämä ei ole aina helppoa ja aina kaikki ei myöskään onnistu. Joskus suunnitelma A muuttuu B:ksi. Minun unelmani on olla yrittäjä. Olin 23-vuotiaana Suomen nuorin hotellinjohtaja, joka aloitti myymään solmioita. Äitini uskoi, että saan tottua syömään näkkileipää ja tonnikalaa purkista. Nyt lähes 20 vuotta myöhemmin myyn edelleen solmioita. Näkkileipä on gluteiinitonta ja tonnikalaa en syö; mutta solmiot käyvät kaupaksi edelleen. Haasteita on toki tuonut alan muutokset, mutta kun kehittyy ajan mukana ja tekee lujasti töitä, niin selviytyy. Taskuliinat vievät nyt unelmaani eteenpäin maailmalla.

Tee unelmistasi totta. Jokainen päättää mihin elämässään tyytyy. Vanhasta on vaikea irroittautua. Mutta ole rohkea: sinulla on vain yksi elämä.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma

Kommentit (2)

Ria Hafren

1990-luvun alussa katselin miesten pukeutumista. Niin samanlaisen tylsää: Musta tai tummanharmaa puku. Tylsä solmio. Juttelin asiasta viidelle kaverille eräässä tilaisuudessa. Yhdellä heistä oli ihana solmio. Kehuin sitä kovasti. Parin viikon jälkeen sain asiakkaana kutsun heidän yrityksensä tilaisuuteen. Kaikille viidellä kaverilla oli ihana solmio :0)! - Sanoivat, että minun kommenttini siinä toisessa tilaisuudessa olivat vaikuttaneet.

Jotkut miehet ovat nykyään rohkeampi pukeutumisensa suhteen, mutta suurin osa pukeutuu (edelleen?) tylsästi. Mutta useammalla (kuin silloin 1990-luvun alussa) on ihana solmio :0)! Ehkä myös kiitos Sinun...

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat