Ihmiset ovat enemmän sitä mitä piilottavat, kuin mitä näyttävät ulospäin. Ehkä piiloutuu, jotta löydettäisiin, ehkä juoksee karkuun, jotta seurattaisiin. Mitä enemmän tunteitaan peittää, sitä enemmän ne näkyvät, mitä enemmän kieltää tunteitaan, sitä enemmän ne kasvavat. Mutta jos on jotakin, mitä ei halua, että ihmiset saavat tietää, ehkä sitä ei pitäisi ollenkaan tehdä.

Julkisivu tullaan verkottamaan ja rappaamaan, sitten kun se on kuivunut. Talon sisätyöt ovat käynnistyneet.

Kolmikerroksisessa talossa on runsaasti portaita sisällä ja ulkona. Portaat tehdään sementistä. En vielä tiedä millä sisärappuset päällystetään ja otan tähän mielelläni ideoita vastaan!?

Ihan sama montako rappusta, niin ne voi kiivetä. Ensimmäinen askel on aina vaikein ja se voi olla pitkän matkan alku, mutta ilman ensimmäistä ei tule toista. Vuorenkin voi siirtää kivi kiveltä.

Pitää luoda elämä, joka tuntuu hyvältä sisältä, ei joka näyttää hyvältä ulospäin. Joskus nämä asiat sekottuvat, koska moni asia, joka näyttää hyvältä ulospäin, niin tuntuu myös hyvältä sisältä. Missä sitten kulkee se raja; mikä on aitoa ja oikeaa, mikä vain pintaa?! Raivostuttavinta on huomata, kun joku ihminen tulee elämääsi ja huomaat, että olet ns. oikea paperilla, mutta toinen ei oikeasti välitä siitä, kuka olet sisältä.

Tuleva makuuhuoneeni on yli 40 m2 ja sijaitsee kellarikerroksessa. Samaan kerrokseen tulee myös saunatilat ja toinen talon takoista. Kellaria kuivatetaan tällä hetkellä seuraavat 2 kk, jotta se on varmasti kuiva.

Jos haluaa oppia olemaan vahva, kannattaa oppia taistelemaan yksin.

Olohuoneen lattialle on laitettu lattialämmitys- ja sähköputket; ne odottavat nyt sementtivalua. Huoneen lämpötila pitää olla tuolloin vähintään 4 astetta ja kuivuminen tulee tapahtua hitaasti, jotta sementti ei halkea. Lattian valamisen jälkeen aletaan rakentamaan väliseiniä.

On ajatuksia, joita ei voi estää ja on tunteita, joita ei voi kieltää, mutta elämä on kuin peili; hymyile ja se hymyilee takaisin.

Sillä mitä katsot ei ole merkitystä, sillä mitä näet on.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

 

Kommentit (1)

Pasku

Betonivalu, ei sementtivalu. Betoni valmistetaan sementistä, hiekasta, vedestä osv.

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat