Taloprojekti on jäljessä, reilusti jäljessä, mutta kevät on jo kulman takana, uusi katto kohta pään päällä ja sisällä rauha. 50% talosta on nyt valmiina ja pian sisuksen suhteen pitää tehdä suunnitelmia ja päätöksiä. Kun elämässä tekee päätöksiä, niitä pitää tehdä niin, että ne tekee onnelliseksi. Mitä päätät tänään, tekee huomisen.

Tuntuu, että kaikki eroavat; toiset aiemmin, toiset myöhemmin, toiset kauniimmin, toiset rumemmin. Eron jälkeen; mihin katoaa se ystävyys ja toive siitä, että toisella on kaikki hyvin? Mihin katoaa toive siitä, että toinen pärjää ja on onnellinen, vaikkakin sitten toisaalla?

On hyvä muistaa, että rakkauden vastakohta ei ole viha, se on välinpitämättömyys. Toisaalta jos rakastavaiset voivat säilyttää ystävyyden, niin he yhä rakastavat toisiaan, tai eivät ole koskaan rakastaneetkaan. Mutta mitä enemmän kantaa vihaa sydämmessään mennyttä kohtaan, sitä vähemmän siellä on tilaa rakastaa nykyisyyttä.

Taakseen ei pidä katsoa katuen, vaan katso kuinka pitkälle olet päässyt. Joskus on myös ymmärrettävä, että jotkut ihmiset voivat pysyä sydämessäsi, mutta eivät elämässäsi. Kun menneisyys huutaa, älä vastaa, sillä ei ole mitään uutta sanottavaa.

Tänään ystävänpäivänä haluan lähettää sydämelliset terveiset ystävilleni. Hyvät ystävät eivät anna sinun tehdä typeryyksiä... yksin. ;) Love you!

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinkoiden kummit ry #ystävänpäivä

Kommentit (2)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat