Epävirallisena yksinhuoltaja äitinä, jonka lasten isä ei ole maksanut penniäkään elatusmaksuja tai osallistunut lasten kuluihin eron jälkeen ja pienyrittäjänä, joutuu välillä miettimään mistä säästää, jotta perhe-elämää ylipäätään pystyy pyörittämään. Mutta yksi asia mistä en tingi; on lasten kengät. Koska pienetkin askeleet voivat viedä suuriin saavutuksiin ja jokainen askel, joka vie sinua oikeaan suuntaan, lasketaan -ja lasten ei nyt vaan kuulu kärsiä.

Korkeissa koroissa on lähempänä taivasta, mutta oikeissa kengissä, oikeassa paikassa taas tuntuu taivaalliselta. Tänä syksynä ja talvena meidän perheen jaloista löytyy Sorellit.

Sorel on valmistanut lämpimiä kanadalaissaappaita jo vuosikymmeniä. Paljon merkin ammattitaidosta kertoo se, että mallistossa on yhä mukana 60-luvun alussa myytyjä malleja! Arktisen ympäristön vaatimukset ovat pysyneet samana, eikä hyvää tuotetta ole ollut tarpeen muuttaa.

Vapaa-ajalla on ihana laittaa jalkaan kengät, joissa jalka lepää. Oli sää mikä tahansa, jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä. Minulla on heikko ääreisverenkierto ja varpaat jäätyvät talvipakkasissa; mutta oikeissa jalkineissa on hyvä ottaa askeleita eteenpäin.

Sorel-talvijalkineissa alaosa on täysin vedenpitävää, joustavaa kumia. Varsi on nahkaa. Mallistossa on paitsi järeällä, hyvin eristävällä pohjalla varustettuja malleja, myös kevyempiä “kaupunkimalleja”.

Niinkuin Marilyn Monroe sanoi; anna tytölle oikeat kengät ja hän valloittaa maailman. Michael Jordan taas sanoi; se ei ole niinkään kengistä, vaan mitä teet niissä. Mutta mikä parempaa jos saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Oikeat kengät oikeaan käyttöön on kaiken a ja o.

Ennen kuin minut tuomitset, astu minun kenkiin.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel

 

 

 

Kommentit (3)

Vierailija

Sorelit on kyllä ihanat ja niihin saa ostaa uudet sisäkengätkin, jos huopa kuluu puhki. Juttusi vaikuttaa kuitenkin mainokselta ja vie pohjaa uskottavuudelta. Olet ehkä saanut kengät alennuksella tai ilmaiseksi. Se tulisi kyllä kertoa, jos niin on. Aika hinnakas hankinta, kun toimivat lapsilla kuitenkin vain yhden kauden ennenkuin jäävät pieniksi - jos siis rahasta on pulaa.... 

Terv. Maria

Tua - Tua CASA -blogi
Liittynyt8.9.2015

Hei, en tiennytkään, että niihin saa myös sisäkengät vaihdettua, se on hyvä, koska silloin voin niitä myös kierrättää vanhemmalta nuoremmalle. Tämän tarkoitus ei ollut olla mainos, vaan ihan lämmin tuotesuositus blogin ohessa, joita aion kyllä jatkossakin harrastaa, mikäli tulee hyviä tuotteita vastaan ja Sorellit nyt sattuvat minusta olemaan hyvät ja lasten kengistä en tingi. :)

JohannaL

Niin siis oliko tämä yhteistyöpostaus vai ei? Erittäin ikävää kun ei ole mainonnasta mainintaa:/

Nm. Blogissasi ekaa kertaa..

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat