KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Kilpailu blogin lopussa! 6 onnekasta voittaa upeita tuotepalkintoja!

Kannattaa puhua vain silloin, kun sanat ovat merkityksellisempiä kuin hiljaisuus. Joskus hiljaisuus kertoo jopa enemmän kuin sanat ja jos ei ole mitään sanottavaa, kannattaa olla hiljaa. Joskus taas hiljaisuus on myös vastaus. Toisella kertaa hiljaisuus on yksinkertaisesti pelastus.

Autoloma, kolme lasta takapenkillä, voi helposti olla painajainen. Ensimmäisten satojen kilometrien jälkeen melu on saastetta, joka häiritsee ajamista ja hermoja. Kun ei jaksa enää kilpailla vastaantulevien autojen väristä, niin Ipadit ja kannettavat videot pelastavat kyllästymiseltä, mutta vasta kuulokkeet pelastavat melulta. Ja kun laitteiden akut eivät kestä, niin pelastus löytyy vara-akuista!

TUOTETIETOJA: Boldbass+ on erittäin tyylikästä muotoilua yhdistettynä parannettuun äänenlaatuun ja helposti pakkautuvaan, kompaktiin designiin.

Sankakuulokkeet eivät yleensä mene kovin pieneen tilaan, mutta Boldbass+:n kääntyvä rakenne mullistaa tämänkin. Kuulokkeet pakkautuvat helposti ja kulkevat mukanasi missä liikutkin. Handsfree toimii erittäin luotettavasti ja johdossa olevalla ohjaimella voit vastata puheluihin, sekä aloittaa tai keskeyttää musiikin kuuntelun.

Kevyen ja pehmeän designin ansioista sopii jokapäiväiseen ja koko päivän kestävään käyttöön, sillä kuulokkeet eivät paina mistään ja portaattomaan säätövaran ansiosta sopivat kaikille. Kuulokkeet eivät hiosta kesällä tai talvella ja silti talviulkoilussa lämmittää korvia ja pitää päähineen paikallaan. Mahtavan äänentoiston ansiosta musiikki ja puhe kuuluu myös vauhdissa ja liikkeessä.

Lisätietoa tuotteesta: http://kauppa.bluebiit.com/product/875/bluebiit-boldbass-kuulokkeet

Tyylikkäästi muotoiltu, vain hieman luottokorttia suurempi PowerCard vara-akku lataa puhelimesi, tablettisi tai vaikkapa kamerasi nopeasti, missä tahansa oletkin. Bluebiitin PowerCard on helposti taskussa, laukussa tai povarissa mukana kulkeva vara-akku, jonka avulla varmistat, että laitteissasi riittää virtaa koko päiväksi. PowerCardissa on myös älysiru, joka tarkkailee akun varaustasoa ja optimoi virran kulutusta - näin akku kestää entistä pidempään!

Lisätietoa tuotteesta: http://kauppa.bluebiit.com/product/657/powercard-vara-akku

 

 

 

Laadukas älypuhelimen käsivarsikotelo on liikkuvan ihmisen ykkösratkaisu mobiililaitteiden mukana pitämiseen kovemmassakin vauhdissa. ArmCase sopii useimmille kännykkämalleille ja sisältää kuusi eri ulostuloa johdoille, jolloin löydät juuri sopivan liitännän omalle puhelimellesi. Laukku suojaa puhelinta hieltä ja kosteudelta, mutta käytettävyys säilyy ennallaan ja kosketusnäyttö toimii suojakalvon läpi.

Lisätietoa tuotteesta: http://kauppa.bluebiit.com/product/580/bluebiit-active-armcase---juoksul...

 

 

Osallistu arvontaan jakamalla blogi FACEBOOK:ssa ja kommentoimalla alle, mille tuotteelle sinulla olisi eniten tarvetta ja millaisiin hetkiin?

Arvomme palkinnot seuraavasti:

1. Pääpalkinto sisältää

Bluebiit Boldbass+ kuulokkeet  59,00€

Bluebiit Active Armcase - juoksulaukku  24,90€

PowerCard vara-akku 24,90€

Arvo 108,80€

2. palkinto 5 kpl:tta PowerCard vara-akkua, arvo 24,90€ per palkinto

 

Muista myös hyödyntää alennuskoodi Bluebiitin verkkokauppaan: TUAB16

http://kauppa.bluebiit.com/

Alennus on 20 %, jota voidaan käyttää vain raporttiin 'Normaalihintaiset' sisältyvien tuotteiden maksamiseen.

Voimassaoloaika 8.7.. – 31.8.2016.

Ihanaa kesää ja onnea kilpailuun!

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#kilpailu #vara-akku #bluebiit #PowerCard #Bluebiit Boldbass+ #BluebiitActiveArmcase #kuulokkeet #juoksulaukku

Arvonta suoritetaan  17.7. klo. 18:00.

 

 

Kommentit (14)

Kipakka

Tarvetta olisi PowerCard vara-akulle. Ottaisin lomareissulle mukaan sähköttömälle mökille😊

Jenna O

Juoksulaukku ois todella hyvä! Päivittäin tulee juostua kaksi kertaa ja ois kyllä kätevä saada musat mukaan :)

Sannamarianna

Kuulokkeille olis käyttöä esim. juna- ja bussimatkoilla. Mulla on vaan semmoset nappikuulokkeet ja ne painaa ikävästi korvia. =/

Ulla

Hola! Tuosta 1.setistä olisi iloa&hyötyä koko pesueelle (äiti&2poikaa): kuulokkeet omisi todennäköisesti 11-vuotias poikani, juoksulaukku tulisi minulle ja vara-akku talven pelireissuille jääkiekkoa pelaavalle 13-vuotiaalle, jolla akkua on tuskin koskaan enää kotimatkalle asti :D Kiva ja inspiroiva blogi muuten..lomakuvat nostattavat aina matkakuumetta tännekin ;)

Xeveliina

Kuulokkeille olisi käyttöä kotona, että saisin joskus surffailla ilman räjähdyksiä ja pauketta (mieheni siis pelaa aina viereisessä huoneessa).

manna

Kuulokkeille olisi tarvetta koska kämppäni äänieristys on pahvilaatikon tasoinen ja naapureiden musiikkimaku on täysin erilainen kuin minun!

Rombo

Juoksulaukulle olis erityisesti käyttöä, koska edellinen on jossain piilossa, eikä halua tulla etsinnästä huolimatta esiin!

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat