Jouluvalmistelut kannattaa aloittaa kunnon joulusiivouksella. Koristeleminen, leivonta ja ruoanlaitto on paljon mukavampaa, kun koti on puhdas. Kun sen suunnittelee hyvin ja aloittaa ajoissa, niin säästyy turhalta stressiltä.

1. Aloita joulusiivos kun sinulla on siihen aikaa. Marraskuussakin voi jo aloittaa ja siivota pikkuhiljaa; kiire ei yllätä! Haittapuoli aikaisessa aloitusajankohdassa on se, että huoneet ehtivät helposti sotkeutua aattoon mennessä uudelleen.

2. Kunnon siivousvälineet ovat kaiken A ja O. Siivousvälineiden tulee olla myös puhtaita. Mikrokuituliinat ovat toimivia!

3. Mieti etukäteen, mitä kaikkea haluat ottaa mukaan siivoukseen. Siten siivous ei paisu niin suureksi, ettei se ole valmis vielä seuraavanakaan jouluna.

4. Siivouslistasta on apua ja tuottaa suunnatonta tyydytystä vetää listasta yli tehtyjä askareita.

5. Jaa joulusiivous useammalle päivälle, niin se ei tuota niin paljon stressiä. Suunnittele, mitä siivoat minäkin päivänä. Siivoa esimerkiksi huone kerrallaan.

Ja sitten kilpailun voittajiin! 1. Joulusiivous 2. kotirotta 3. siivoushullu ja 4. Mummi. Ottaisitteko yhteyttä minuun tua@bretelle.fi, niin pääsette siivoamaan ihanilla Lilly's pesuaineilla kodin joulukuntoon!

Jos onni ei potkaissut, niin tuotteita myyvät mm. verkkokauppa www.nhs.fi ja Stockmann, yli 40 Prismaa, Ruohonjuuret, sekä hyvinvarustetut eko- ja terveyskaupat.

Lisätietoa: http://www.lillysecoclean.fi/

Tsemppiä joulusiivoukseen ja ihanaa joulun odotusta!

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous

Kommentit (0)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat