Joulukuussa 2015 ostimme talon. Helsinkiläisen omakotitalon, joka on rakennettu 1920-luvulla ja vaatii täydellisen remontin lattiasta kattoon. Asuntohaku alkoi kerrostalokolmiota etsien, mutta löysimmekin itsemme syksyllä omakotitalon takapihalta. Piha oli metsittynyt ja talo nuhjuisessa kunnossa mutta molempien mieletön potentiaali teki vaikutuksen. Vaikka tuleva remontti laajuudessaan hirvitti, teimme ennen joulua kaupat ja remppa startattiin helmikuun alussa.
 
Niukan budjetin takia pyrimme tekemään mahdollisimman paljon itse. Projektin edetessä varmasti koetellaan niin hermoja kuin kukkaroakin, mutta toivottavasti lopputulos palkitsee. Alkuperäinen tavoite "kesäksi kotiin" alkaa tässä vaiheessa tuntumaan hippusen epärealistiselta mutta eihän sitä koskaan tiedä. Suomen kesä on onneksi aika laaja käsite.

Pistimme tämän blogin pystyyn, jotta tulisi pidettyä remppapäiväkirjaa. Postaukset tulevat siis koostumaan erilaisista työvaiheista, mutta väliin mahtuu varmasti myös sisustuspohdintaa. Tästä se lähtee! 

Kommentit (2)

Tiia

Huima projekti! Alan mielenkiinnolla seuraamaan sen etenemistä - monenlaisia tilanteita tulee varmasti matkan varrella vastaan. Remppatsemppiä!

Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.