Jos ei suuremmin laitettu joulua, ei niin hössötetä uutta vuottakaan. Kokattiin sentään vähän mukavamman makuista ruokaa, sitä meidän suosikkirisottoa. Kokeiltiin sitruuna-oliiviöljyä ja limeä häivyttämään risoton vähän raskasta olemusta. Kirpeyttä voi lisätä myös laittamalla balsamicoa annoksen päälle. Lisukkeina oli tällä kertaa paistettua parmankinkkua ja choritsoa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram