Nyt on parissakin uudessa sisustuslehdessä ollut juttua nuoresta suunnittelijasta - Iina Vuorivirrasta. Hän on valittu vuoden nuoreksi muotoilijaksi kotimaassa jo 2013 ja nyt hän tekee uraa ( käsittääkseni ensimmäisenä suomalaisena ) vakituisena suunnittelijana Ikealla.

Sisustajien keskuudessa Iinan tunnetuimpia töitä on Vino-peili, jota myy helsinkiläinen Lokal.

Minullakin tämä peili on ollut jemmassa kesästä lähtien, ostin sen Kontion asuntomessukohteesta, jonka sisustin. Kaikki tälläiset sisustusjutut on meillä vielä laittamatta, voi olla toisaalta hyväkin. Kun isot kalusteet on asettautuneet paikoilleen ja talo on tullut tutummaksi, on päässyt fiilistelemään rauhassa myös kaikki nämä naulakot, peilit ja valaisimet. 

Loppiaisena saimme Vinon paikoilleen. Ajattelin sitä pitkään ruokailutilaan isojen Tom Dixonin kuparilamppujen yhteyteen, niin olisi olleet kupariset jutut sitten samalla aluella. Ruokailutilaan meillä on kuitenkin tarkoitus hankkia, toivottavasti jo ihan lähikuukausina, jokin senkkityyppinen kaapisto. Sen pitäisi olla paikoillaan, että peilin olisi saanut kohdistettua oikein. Lopulta ajatus peilistä alakerrassa ei enää edes tuntunut kivalle.

Kun aikani makustelin, päädyin ehdottamaan peiliä makuuhuoneeseen vanhan puukaapin päälle. Ja sinne sen mies lopulta saikin sitten laitettua. Vanhan puukaapin päällä sekoittuvat iloisesti eri metallinsävyt kuparista hopeaan. Muutama uusi mattokin meille on hankkiutunut, yksi niistä, Finarten Aitta, on nyt myös makuuhuoneessa.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram