Tiedätkö, miten mehukas, herkullinen ja runsas tarte tatin valmistetaan? Minäkään en tiennyt ennen tätä Cozyn kirjaprojektia. Jauhopöllyisten keittiöhetkien lisäksi kirjaprojekti vei pienen kuvaustiimimme myös Etelä-Ranskan pienille kujille ja höyryävien ruokapatojen äärelle. Tulos on tässä - miten ylpeä olenkaan Tarte tatin - Suuri ranskalainen keittokirja -opuksesta!

Parhaimmillaan keittokirja ei anna ainoastaan maistuvia reseptejä, vaan vie lukijansa matkalle - tällä kertaa sinne Ranskaan. Heidän ruokakulttuuristaan haluan oppia sen tarte tatinin (omena- ja tomaatti-tatinit ovat omia suosikkejani), suklaamarenkien ja suussasulavan kinkkupiiraan valmistuksen ohella keittiörakkauden. Yhtään ateriaa ei kokata ilman sitä! 

Prisca Leclerc: Tarte tatin - Suuri ranskalainen keittokirja, Cozy Publishing, 29 e 

PS. Opus on myynnissä viikonloppuna Suomalaisen kirjakaupan osastolla Kirjamessuilla!

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 35-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2016

Kategoriat