En tiedä teistä, mutta itse en ole aiemmin lähtenyt pankista visuaalisesti vaikuttuneena ja monta sisustusideaa rikkaampana. Eräänä päivänä marssin suunnittelemaan yritykseni kasvua OP Vallilaan ja päädyin kuvaamaan pankin uusia toimitiloja ja kuuntelemaan siinä sivussa mahdollisuuksistani toteuttaa start up -edistysaskeleita taloudellisesti. Sain myös mahdollisuuden lounastaa yhdessä työntekijöiden lounasravintoloista ja siinä samalla hämmästellä, että toisinaan kuivakka paperien ja marginaalien pyörittäminen voi yllättää ainakin silmänruuan (salaattikin oli erinomaista) osalta. Valitettavasti lounaalle en voi tulevaisuudessa marssia Vallilan konttoriin noin vain, mutta konttorin nojatuoleille saa kuulemma palata ihan vaikka inspiroitumismielessä (konttorissa ei tarjoilla lounassalaattia, mutta kahvia kylläkin). 

Kommentit (5)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Tuo on kuulemma hieno rakennus, meidänkin 1kertaa2-malliston tuotteita meni sinne aimo läjä <3. Itse en ole päässyt vielä käymään :) Onnea yrityksen kasvusuunnitelmille <3

Vierailija

On kyllä viimoisen päälle upea ja olen kuullut ystävältäni myös ihan samaa. Nyt on meilläkin sama tohina edessä, mutta tuohon lopputulokseen pääseminen vaatisi armotonta tukkua rahaa, tuskin irtoaa sellaista kulutusluottoa, jolla saisi yhtä huikean lopputuloksen.

Vierailija

Hyvältä näytti, kyllä tuolta kelpaa lainaa hakea. Siinä on näytetty mallia monelle muulle "perinteiselle" konttorille =)

Vierailija

Mikähän oli koko rempan kokonaiskustannus? Jos itse toteuttaisi vastaavan, niin ilman lainaa siitä ei tulisi mitään...

Vierailija

Miksi meidän pankissa ei näytä tuolta =) Komeaksi on laitettu ei voi muuta sanoa! Luulisi että tuolla olisi helppo mainostaa lainaa esimerkiksi kodin sisustamiseen.

Seuraa 

Heli Thorén on 35-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2016

Kategoriat