Rakastan ulkona syömistä ja saan tehdä sitä jo kustantajan työnikin puolesta mukavan säännöllisesti. Hyvä ruoka vetää ravintolassa toki puoleensa, mutta pelkkä mallikelpoinen annos ei saa minua vielä varaamaan pöytää. Tarvitaan myös oikeanlaista fiilistä. Ilokseni toivotan kotikulmilleni lämpimästi tervetulleeksi uuden tulokkaan: Baskeri & Basso -ravintolan.

Nautimme työporukalla illallisen vanhassa metallipajassa Helsingin Tehtaankadulla. Ravintolan tunnelma on rento, palvelu sydämellistä, fiilis kohdillaan ja ruoka mainiota. Yksinkertaisia makuja, sopivan kokoisia annoksia, ei liian pitkää odottelua. Korkeassa tilassa on helppo hengittää ja tunnelma on sopivasti nuhjuinen sekä rosoinen - ravintolan voisi hyvin siirtää kujalle Pariisiin. Visualisti kiitteli eripari kukkalautasista ja kauniista, hillityn punaisella kuvioiduista kangasserveteistä. 

Suosittelen kokeilemaan - varatkaa pöytä hyvissä ajoin (itse sain kolmen hengen seurueelle pöydän viikon päähän, kun olin päivän ja kellonajan suhteen joustava).

Baskeri & Basso, Tehtaankatu 27

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 35-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2016

Kategoriat