Pasta puttanesca (raakana)

 

10 kirsikkatomaattia

puolikas punasipuli

puolikas sitruuna

8 kalamata-oliivia

1 tomaatti

2 rkl tomaattipyrettä

1 valkosipulinkynsi

puolikas chili

noin 0,5 dl vettä

 

Pasta:

1 kesäkurpitsa

 

1. Paahda puolisen tuntia 150 asteessa puolitetut kirsikkatomaatit ja reiluiksi paloiksi leikattu punasipuli. 

2. Kaada hieman jäähtyneet, paahdetut vihannekset blenderiin. Purista päälle sitruunanmehu, lisää oliivit, tomaatti, tomaattipyre, valkosipulinkynsi, chili (voit lisätä sitä maun mukaan) ja vähän vettä, jotta saat ajettua ainekset tahnaksi.

3. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä kuorimaveitsellä tai juustohöylällä suikaleita pastaksi. Sekoita kastike kesäkurpitsapastaan ja nauti. 

Resepti on Manuela Boscon tulevasta keittokirjasta, joka sisältää vihreitä herkkuja

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 35-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2016

Kategoriat