Köln im Studion galleriassa nyt:

Kristallia ja keramiikkaa

Välimerkki-näyttely Köln im Studion galleriassa yhdistää Mari Isopahkalan ja Sami Ruotsalaisen suunnittelemaa kristallia ja keramiikkaa.

koln mg 6499
Välimerkki-bäyttely esittelee Mari Isopahkalan ja Sami Ruotsalaisen töitä.


Liminal-sarjaan kuuluva näyttely esittelee kahden huippusuunnittelijan töitä, jotka ovat syntyneet taiteilijoiden yhteisestä ajatuksesta, mutta jotka kuitenkin ovat itsellisiä. Mari Isopahkalan kristallitöiden ja Sami Ruotsalaisen keramiikkaesineiden kuvataan olevan samaa sukua mutta eri maata.


Näyttelyssä katsoja pääsee jyvälle myös suunnittelun takana olevasta ajattelusta. Galleriassa on esillä taiteilijoita inspiroineita kuvia, jotka ovat vaikuttaneet töiden suunnitteluun. Välimerkki näyttelyn nimessä kuvaa suunnitteluprosessia; näyttely voi olla päätepiste eli piste tai uuden alku eli kaksoispiste. Suunnittelijoille se on ollut myös ajatusviiva ja pilkku, hengähdystauko omaehtoisen projektin parissa. Jos ajattelu kuulostaa edelleen kryptiseltä, käy kysymässä itse taiteilijoilta: Köln im Studiossa järjestetään keskustelutilaisuus taiteilijoiden kanssa lauantaina 31.3.!


Näyttely on avoinna 5.4.2012 saakka. Lisätietoja täältä


Köln im Studio on osa WDC 2012 Helsinki –näyttelyohjelmaa. Liminal on sarja näyttelyitä, jotka esittelevät nuoren polven mielenkiintoisimpien suunnittelijoiden töitä.

Kommentoi


Viestisi *
Kirjoita numeroina ilman välilyöntejä
seitsemän kolme kahdeksan kuusi
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kommentit