Kultsi, kutistin kakarat ja tein meille romanttisen aamiaisen… Eli suomeksi sanottuna lapset hoitoon ja pitkän kaavan aamiainen oman kullan kanssa. Huomaa pöydässä olevat syötävät kasvit. Kuva: Ikea.

Yhdeltä puuttuu tuoli, mutta ehkä hän kokkaa munakasta keittiön puolella. Mintun ja pinkin väriset astiat ovat niin herkullisia, että malttaako näihin sotkea niitä munakkaita ja pekoneja lainkaan? Kuva: Ferm Living.

Marmori on ollut pinnalla jo jonkin aikaa ja sopii alustaksi Arabian Runo-astioillekin mainiosti. Aamiainen yhdelle, hmmm, en pistäisi pahakseni. Kuva: Arabia.

Onko tämä kohta historiaa? Äkkiä nauttimaan kunnon sunnuntaikahveista painomusteisin sormin, ennen kuin sanomalehdet siirtyvät kokonaan digiversioiksi! Itse ainakin nautin aamukahvini edelleen paperilehden kera. Kuva: H&M Home.

Bonjour! Ihana ranskalainen maalaistunnelma! Arabian astiasuosikkejani ovat Paratiisit, joita yhdistelemällä voi saada aikaan monenlaisia kattauksia. Tämä on kevään ihanin! Kuva: Arabia.

Aamiaisbrunssi ystävien kesken. Tämä kaunis, yksinkertainen kattaus on parhaimmillaan ihanien ystävien, erittäin hyvä kahvin ja vastapaistettujen sämpylöiden kanssa. Ja yksi tärkeä asia vielä: kevään valo! Kuva: House Doctor.

Katso 6 ideaa, joilla hemmottelet itseäsi viikonloppuaamun aamiaisella.

Viikonloppuisin on aikaa istua rauhassa ja syödä kunnon aamiainen. Kauniisti katettuna se maistuu entistäkin paremmin.

Kuvien tuotteiden tiedustelut: Arabia, House Doctor, H&M Home, Ikea, Ferm Living.

Lue myös:

Teetkö sinäkin tämän "virheen" päiväpeitolla?

Elämäntaidon valmentajan vinkit: Näin luot kuplivan tunnelman